Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje pierwszeJa też w pracy [emoji23]
Ale też mnie brzuch boli i zasypiam. Jutro idę do rodzinnego żeby mi dał na tydzień l4. A w poniedziałek do ginekologa i już będę ciagła... marzę o tym żeby się położyć [emoji42][emoji42]
Cieszę się że nasza grupa tak się rozrasta.
A powiedzcie to wasze pierwsze dzieci?
Ja mam dwie córki, jestem po dwóch cc. Więc teraz pewnie też się tak skonczy[emoji4]
Gratulacje KochanaWitam się i ja, dziś po południu wyszedł jasny plusik. Odstatnią @ miałam od 28 grudnia. Wiec wychodzi termin na 3 października.
Jestem Natalia i w marcu skończę 31 lat. Jestem z woj pomorskiego ale obecnie mieszkam w Szwecji.
W domu już mam Igorka z 17 września 2018, Karolka z 16 września 2008 i Ewelinkę z 4 października 2007.
Gratulacje Kochanakolejne szczęście rośnie w brzuszku ❣
dziekuje.
Marzyłam o tym by mieć 4 dzieci i jeśli wszystko będzie w porządku to w pazdzierniku to się spełni
Musi być dobrze, innej opcji nie mabędziesz miała swoją wymarzoną czworeczke
![]()
Taka ty oczekujesz pierwszego maleństwa?
Wspaniałe czasy przed tobą
Tak❤ nawet nie wiesz jak się cieszę. Modlę się tylko, aby wszystko poszło dobrze. Właśnie otrzymałam wynik bety:
25.01 - 156
27.01 - 434
Rosnieeeee
Wooow, brawo!!! GratulacjeeeeHejwlasnie otrzymalam bete i chyba tu przycupne
4-5 dni do @ i blaaady cien
Zobacz załącznik 1073257