reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Też Cię boli brzuch i rwie w pachwinach? Ja dzisiaj umieram. To będzie moje pierwsze dziecko [emoji4]
Ja też w pracy [emoji23]
Ale też mnie brzuch boli i zasypiam. Jutro idę do rodzinnego żeby mi dał na tydzień l4. A w poniedziałek do ginekologa i już będę ciagła... marzę o tym żeby się położyć [emoji42][emoji42]

Cieszę się że nasza grupa tak się rozrasta.
A powiedzcie to wasze pierwsze dzieci?
Ja mam dwie córki, jestem po dwóch cc. Więc teraz pewnie też się tak skonczy[emoji4]

A ja zamiast cytowac to sie przedstawie :) bo jak tu kazdego cytowac to limit osiagne.

Wiec Hej! Jestem Ruda :) mama z tata nazwali mnie Aneta :) lat 26, mezatka 1.5 roku, stan posiadania: jedno wredne niemal osmioletnie plci zenskiej (z poprzedniego zwiazku) :) Wiem od wczoraj ze jest cos na rzeczy odkad dostalam bete a przedwczoraj byl cien na pinku.

Uwaga bo jak sie rozpisze czasem jak wpadnie temat to nie ma zmiłuj :)

Z reguły mila :) ale Rude jak to Rude potrafi byc wredne ;)

Na forum od grudnia, a teraz zaskoczylo [emoji14]

Ja na forum od dwuch lat bo jestem tez wrześniówka 2018.

Mi poza delikatnym ciągnięciem w brzuchu i spuźniającą się @ to brak objawów.
Nawet bulu piersi nie mam a miałam w każdej ciąży wiec trochę się stresuje że miże coś nie tak a pierwsze usg u mnie będzie dopiero w maju ze wzglendu że mieszkam w Szwecji

reklama
Ja na forum od dwuch lat bo jestem tez wrześniówka 2018.

Mi poza delikatnym ciągnięciem w brzuchu i spuźniającą się @ to brak objawów.
Nawet bulu piersi nie mam a miałam w każdej ciąży wiec trochę się stresuje że miże coś nie tak a pierwsze usg u mnie będzie dopiero w maju ze wzglendu że mieszkam w Szwecji
Ojej, bardzo późno. Ja bym chyba jajko zniosła z niepewności i niecierpliwości

Do góry