reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Też Cię boli brzuch i rwie w pachwinach? Ja dzisiaj umieram. To będzie moje pierwsze dziecko [emoji4]
Ja też w pracy [emoji23]
Ale też mnie brzuch boli i zasypiam. Jutro idę do rodzinnego żeby mi dał na tydzień l4. A w poniedziałek do ginekologa i już będę ciagła... marzę o tym żeby się położyć [emoji42][emoji42]

Cieszę się że nasza grupa tak się rozrasta.
A powiedzcie to wasze pierwsze dzieci?
Ja mam dwie córki, jestem po dwóch cc. Więc teraz pewnie też się tak skonczy[emoji4]

A ja zamiast cytowac to sie przedstawie :) bo jak tu kazdego cytowac to limit osiagne.

Wiec Hej! Jestem Ruda :) mama z tata nazwali mnie Aneta :) lat 26, mezatka 1.5 roku, stan posiadania: jedno wredne niemal osmioletnie plci zenskiej (z poprzedniego zwiazku) :) Wiem od wczoraj ze jest cos na rzeczy odkad dostalam bete a przedwczoraj byl cien na pinku.

Uwaga bo jak sie rozpisze czasem jak wpadnie temat to nie ma zmiłuj :)

Z reguły mila :) ale Rude jak to Rude potrafi byc wredne ;)

Na forum od grudnia, a teraz zaskoczylo [emoji14]

Ja na forum od dwuch lat bo jestem tez wrześniówka 2018.

Mi poza delikatnym ciągnięciem w brzuchu i spuźniającą się @ to brak objawów.
Nawet bulu piersi nie mam a miałam w każdej ciąży wiec trochę się stresuje że miże coś nie tak a pierwsze usg u mnie będzie dopiero w maju ze wzglendu że mieszkam w Szwecji

reklama
Ja na forum od dwuch lat bo jestem tez wrześniówka 2018.

Mi poza delikatnym ciągnięciem w brzuchu i spuźniającą się @ to brak objawów.
Nawet bulu piersi nie mam a miałam w każdej ciąży wiec trochę się stresuje że miże coś nie tak a pierwsze usg u mnie będzie dopiero w maju ze wzglendu że mieszkam w Szwecji
Ojej, bardzo późno. Ja bym chyba jajko zniosła z niepewności i niecierpliwości

Do góry