reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
A o to moje bobo[emoji3059][emoji7][emoji8] 6 cm szczęścia.
20200319_171713.jpeg
20200319_171708.jpeg

A ja tak z innej beczki [emoji6] zaczęłam sezon na ogród. Teraz zdecydowanie milej i szybciej będzie mi płynął czas. Wczoraj robiłam aerację trawnika, a dziś nawóz i dosiewka. Już wczoraj czułam plecy i nogi a dziś ciąg dalszy bólu. Ale jestem dumna i blada [emoji16]
Jak blada, piękne słońce mamy[emoji6][emoji28]

Ja już po. Dobrze, że poszłam, zbadała mnie na fotelu i zrobiła usg. Dzidzia ma już 3,75 cm i lekarka twierdzi, że to dziewczynka. Jestem już spokojniejsza. Mówiła, że na ten moment wg niej wszystko wygląda prawidłowo. Na poniedziałek mam umówione pobranie na NIFTY Pro.
Super[emoji3]

Może w tej naszej tabelce piszemy terminy porodu z prenatalnych ,jak widać dużo się zmienilo:-)

Ja mam tylko nadzieję że nie będę rodzić jako jedna z ostatnich jak było na lipcowkach 2020 wszystkie już zdjęcia dzieci wrzucaly a ja ciągle w 2 paku:-)

No i zanosi się na dziewczynkowe forum chyba :-p też bym chciala:-)

Ja prenatalne za dwa tygodnie dopiero:-)

reklama
Do góry