reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja mam takie niewiadomo jakie, ojciec mlodej zielone a ona ma takie niebieskie ze szok. I o dziwo nikt w najblizszej rodzinie nie ma niebieskich ;) dopiero jego babcia miala takie niebieskie :)
Tylko jeśli mąż ma zielone, to nie odziedziczył po teściowej genu dominującego i w teorii wnuki nie mogły by mieć po niej oczu.. chyba że mąż ma zielono-brazowe [emoji6]

O matko mnie tez dzis na ciasto wzielo, ale kazałam lubemu iść do piekarni bo ma pod komendą niech sie wykaże po mc nieobecności [emoji3]
Ja dzis usg prenatalne zobaczymy co bedzie bo generalnie jakos juz nie czuje sie w ciaży nawet brzuch zmalał [emoji848]

O matko mnie tez dzis na ciasto wzielo, ale kazałam lubemu iść do piekarni bo ma pod komendą niech sie wykaże po mc nieobecności [emoji3]
Ja dzis usg prenatalne zobaczymy co bedzie bo generalnie jakos juz nie czuje sie w ciaży nawet brzuch zmalał [emoji848]
Czemu nie czujesz się w ciąży ?
Wszystko będzie ok 👍Powodzenia 😊

Trochę przeklamane😜 ja mam niebieskie oczy, mąż zielone wg obrazka nie ma szans na brązowe u dzieci. A jednak 2 synków ma ciemno brązowe oczyska 😂
Oooo to dziwne,gen brązowy jest dominujący nad niebieskim i zielonym więc z tego co pamiętam że szkoły mało możliwa sytuacja którą jest U Ciebie:-) Napewno ojciec nie ma brązowych:-p ?

reklama
Do góry