DziękujęCo do adnotacji pilne w luxmedzie - dzwoniłam wczoraj na infolinię w tej sprawie i kobiety w ciąży są wpisane w grupe osób, które będą miały wykonywane badania krwi więc spokojnie możesz się umówić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęCo do adnotacji pilne w luxmedzie - dzwoniłam wczoraj na infolinię w tej sprawie i kobiety w ciąży są wpisane w grupe osób, które będą miały wykonywane badania krwi więc spokojnie możesz się umówić
Ale obciążenie glukozą mają wszystkie. Prawda? [emoji3526]
Super widok, co? [emoji7]
SodowskiGdzie masz?
Nooo tak, Ty przecież nie Polska [emoji3526][emoji3526]Nie tu tylko te w grupie ryzyka, czyli ja się łapie reszta tego badania nie ma jeśli w rodzinie nie było cukrzycy i maja tylko glukozę na czczo
Tylko jeśli mąż ma zielone, to nie odziedziczył po teściowej genu dominującego i w teorii wnuki nie mogły by mieć po niej oczu.. chyba że mąż ma zielono-brazowe [emoji6]
Czemu nie czujesz się w ciąży ?O matko mnie tez dzis na ciasto wzielo, ale kazałam lubemu iść do piekarni bo ma pod komendą niech sie wykaże po mc nieobecności [emoji3]
Ja dzis usg prenatalne zobaczymy co bedzie bo generalnie jakos juz nie czuje sie w ciaży nawet brzuch zmalał [emoji848]
Czemu nie czujesz się w ciąży ?
Wszystko będzie ok [emoji106]Powodzenia [emoji4]
Oooo to dziwne,gen brązowy jest dominujący nad niebieskim i zielonym więc z tego co pamiętam że szkoły mało możliwa sytuacja którą jest U Ciebie:-) Napewno ojciec nie ma brązowych ?Trochę przeklamane ja mam niebieskie oczy, mąż zielone wg obrazka nie ma szans na brązowe u dzieci. A jednak 2 synków ma ciemno brązowe oczyska
Coś czuję że U nas też tak bedzie,szkoda bo chciałam zabrać Zosie:-/Właśnie dzwonili do mnie z jutrzejszych prenatalnych... Są normalnie ale bez osób towarzyszących