kasiaa91
Fanka BB :)
Czu u Was w miastach też puste półki w sklepach? U mnie ludzie powariowali.
U mnie w sklepie jest wszystko, dział mięsny aż się uginał po dostawie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czu u Was w miastach też puste półki w sklepach? U mnie ludzie powariowali.
Ja pracuje - przeszłam tylko z 3zmianowego trybu na 2zmianowy - niestety w Holandii nie ma czegoś takiego jak l4 ciazowe. Można isc na chorobowe ale musi być udowodnione ze ciaza zagrożona i lekarz zakładowy wystawia niezdolność do pracy.
Pracuje w kancelarii szpitala. Duzo ludzi, pelno ludzi z oddziałów, pelno papierow. Na prace zdalna nie ma u nas szans.
Kontakt z petentem, pacjentem , studentami, sanitariuszami, lekarzami, pielegniarkami ogolnie caly personel szpitala
No to pieknie
Jak zamkną mi Warszawę to nie dostanę się do lekarza
Tak , łapię się na darmoweA łapiesz się na te refundowane badania że w NDM? Gratuluję udanej wizyty
Ja dziś się umawiałam na USG prenatalne na kwiecień to już mnie panie uprzedziły ,że mogą odwołać ...oby do tego czasu wszystko się uspokoiło bo chce koniecznie zrobić to badanie .Ja sie martwie, żeby sytuacja nie była aż taka zła, że poodwolują nam badania prenatalne z powodu zakazu przemieszczania sie
Hmm, to nie aż tak źle ...nie interesowałam się cenami bardzo ,ale gdzieś mi wyskoczyło raz to badanie za ponad 2 tys....więc te 450 jeszcze do przejścia dla mnie (ale rozumiem, zależy od miasta )U mnie akurat tanio, bo razem z usg będę płacić 450 zl. To zależy od miasta.
Za 2 tysiące to pewnie chodziło o badanie DNA płodu, to inne badanieHmm, to nie aż tak źle ...nie interesowałam się cenami bardzo ,ale gdzieś mi wyskoczyło raz to badanie za ponad 2 tys.[emoji15]...więc te 450 jeszcze do przejścia dla mnie (ale rozumiem, zależy od miasta )
Przy takiej pracy jak najbardziej powinnaś iść na zwolnienie.
Ja dziś się umawiałam na USG prenatalne na kwiecień to już mnie panie uprzedziły ,że mogą odwołać ...oby do tego czasu wszystko się uspokoiło bo chce koniecznie zrobić to badanie .