reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ja na badania krwi umawiam się do domu (nie jestem w stanie na czczo wyjść z domu), niestety wszystkie wtedy są prywatne, ale zawsze to jakieś wyjście. Tak samo mocz do badania ma mi przy okazji krwi ta pielęgniarka zawieźć do laboratorium.
Ja się zastanawiam jak będzie z badaniami NIPT, większość jest wysyłanych za granicę, a to co chciałam zrobić do Chin :no:

reklama
No swoją drogą jestem ciekawa, NFZ tow pewnie nie zamkną,ale gabinety prywatne już pomalu się zamykają (my też od jutra narazie na dwa tygodnie zamykamy gabinet stomatologiczny)
Boję się o te prenatalne ,bo je robi się tylko w danym terminie i jakby je odwołali to już po ptokach:-/ A jednak chciałabym je mieć zrobione na tym etapie.

No swoją drogą jestem ciekawa, NFZ tow pewnie nie zamkną,ale gabinety prywatne już pomalu się zamykają (my też od jutra narazie na dwa tygodnie zamykamy gabinet stomatologiczny)
Boję się o te prenatalne ,bo je robi się tylko w danym terminie i jakby je odwołali to już po ptokach:-/ A jednak chciałabym je mieć zrobione na tym etapie.
Ja tak samo jeśli chodzi o badania prenatalne . Termin mam zaklepany na 17 kwietnia ,ale kto wie jak będzie

Ja mam prenatalne na NFZ w szpitalu i dziś pani dzwoniła ze przekładają mi o jeden dzień (26.03) bo zmienia im się system pracy i ze w razie co żeby odwołać wizytę jak bym miała jakiekolwiek objawy przeziębienia.

Cześć dziewczyny ja dziś uziemiona zupelniw żłobek mlodej zamknięty ja mam pracować w domu jak u was zaopatrzenie w sklepach ? Ja warzyw dorwac nie mogę, znaczy moj maz uch nie dorywa bo unikam sklepów ale chyba zaryzykować muszę i pójdę do osiedlowego moze jakas Wloszczyzne dorwe....

W osiedlowych latwiej cos dorwac i mniejsze tlumy :)
Cześć dziewczyny ja dziś uziemiona zupelniw żłobek mlodej zamknięty ja mam pracować w domu jak u was zaopatrzenie w sklepach ? Ja warzyw dorwac nie mogę, znaczy moj maz uch nie dorywa bo unikam sklepów ale chyba zaryzykować muszę i pójdę do osiedlowego moze jakas Wloszczyzne dorwe....

reklama
W sumie w markecie nie byłam, ale wczoraj warzywniaki, mięsne i piekarnie były ok, byłam koło 15:00 i wszystko było :)

Do góry