reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

A tu przedstawiam gluta vel Pestka [emoji3] robiła mnie w ciula cały tydzień, że niby jej nie ma bo nie boli, nie mdli, cycki spadły a tu łajza ładnie sobie rosła[emoji23] 1,82cm. Jakoś już powoli można zacząć ją sobie wyobrażać[emoji3]
Menda mała no...[emoji23]
20200312_142355.jpeg

reklama
Mas z takiego gluta jak ja [emoji7][emoji23] Plamka na monitorze [emoji23]
A tu przedstawiam gluta vel Pestka [emoji3] robiła mnie w ciula cały tydzień, że niby jej nie ma bo nie boli, nie mdli, cycki spadły a tu łajza ładnie sobie rosła[emoji23] 1,82cm. Jakoś już powoli można zacząć ją sobie wyobrażać[emoji3]
Menda mała no...[emoji23]Zobacz załącznik 1090823

Już nie taka mała...jak by powiedział mój mały dwuletni siostrzeniec olGrzym 🥰😉 , przekręca słowa chłopak , ale i tak już gada jak najęty .

Ja byłam u niego dopiero raz, we Wrzeszczu . Kolejną wizytę mam już zarejestrowaną na Piecewskiej. Nie wiem co z tym USG prenatalnym bo zapisałam się owszem do niego (w Nowym Dworze GD)ale babeczka z rejestracji powiedziała mi,że to że mnie zapisują nie znaczy dziś że się dostanę,bo przez syt w kraju może być tak , że odwoływać będą zabiegi , badania itd. i zajmować się tylko przypadkami wymagającymi interwencji . Wizytę u niego na Piecewskiej mam 7 kwietnia . Jeśli się nie uda dostać na to USG w Nowym Dworze , mam nadzieję że zrobi mi je wtedy odpłatnie na Piecewskiej
A łapiesz się na te refundowane badania że w NDM?
Gratuluję udanej wizyty :)

reklama
Do góry