reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Też czytałam że trzeba być ostrożnym bo uszczelnia naczyniakrwionośne i może być gorszy przepływ przwz łożysko. Ale to takie ogólne na necie znalazłam, nie konkretny artykuł.
To nam mówili, że o ile normalnie się jej nie da przedawkować, bo po prostu nadmiar jest usuwany z moczem, to w ciąży się może kumulować i przez to szkodzić, ale czy to aktualna wiedza, to niestety nie sprawdzałam ;)

Czesc dziewczynki, dawno mnie nie bylo, ale zamykam sprawy w pracy. Mialam jakies 30 stron zaleglosci- nadrobilam. Zlory medal poprosze.

Jestem po wizycie u mojego lekarza w Medicover, dostalam skiero na te wszystkie pierwsze podstawowe badania, lece jutro rano. Kaszojadek ma juz 1.06cm, zrobil doktorek szybki podglad 😉

Wlasnie juz jestem ustawiona do super speca na to dokladne usg z testem PAPPA. Nie ma specjalnych wskazan, ale mam to w pakiecie ciazowym, to robie.

Mam niestety na frytki z maczka. Krakersy. Pizze. Tosty etc 😁 troche sie opieram, troche nie.

W czwartek lece do mokago lekarza prywatnego. Niech potaierdzi ze wszystko ok ❤

Od piatku nie ma mnie w pracy, ale i mnie dopadlo zmeczenie. Takie do przezycia, ale po co tak zyc, jak mozna isc spac 😋 troche nudnosci, bez wiekszych szalenstw.

Brzuch ktey sie pojawil to nie Kaszojad, to raczej frytki 😉
Narobiłaś mi smaka na frytki ...😛

Jest 21:20 a ja idę spać. Dzisiaj moje dzieci i jedno i drugie mnie wykończyło. Starszej wychodzą trójki i jest tak marudna, że dziś słyszałam jeden wielki jęk, a to w brzuchu sprawia że jestem potwornie zmęczona. Także oby jutro było lepsze. Dobranoc [emoji99]

Dopiero na dupke usiadlam :)
2.9 cm
Puls 164
Terminy sie pokrywaja

Zrobiona cytologia bo tego nie zalatwilam.
Ogolnie mam nadzerke ktora wlasnie mi plami ale nie ma paniki bo o niej wiem :)

Dziecię szatan :) tanczylo sobie macarene (no bo ja slodyczoholik jestem) i nie myslalo o współpracy zeby dac sie zmierzyć.

Ogolnie wszystko prawidlowo :)

20200310_211031.jpeg
20200310_211023.jpeg

reklama
Swoją drogą dziś koleżanka mi napisała, że w Chinach badają wlewy z wit c u osób z koronawirusem i są świetne wyniki. Ciekawe.

Do góry