Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Jezu, nawet WHO podaje, że śmiertelność grypy sezonowej jest na poziomie do 0.1% a koronawirus 3%. WHO też sobie wymyśla i wkręca paranoje dla jajA w Europie ile osób zmarło?
![Woman facepalming :woman_facepalming: 🤦♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-2640.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezu, nawet WHO podaje, że śmiertelność grypy sezonowej jest na poziomie do 0.1% a koronawirus 3%. WHO też sobie wymyśla i wkręca paranoje dla jajA w Europie ile osób zmarło?
I owszem, nie ma się co dać zwariować ale gadanie, że grypa gorsza sprawia tylko, że ludzie to bagatelizują jeszcze bardziej i udają, że nic totalnie się nie dzieje. A dzieje się i ja srogo się obawiam o to co będzie dalej. Nie o siebie a o dzieci i starszych członków rodziny [emoji852] mi tak łatwo nie przejdzie przez gardło "zachorują to zachorują, będzie co ma być" jak to ciągle słyszę. Ja się akurat bardzo matwie o swoich bliskich i totalnie nie wiadomo nawet coozna by zrobić by im pomóc [emoji852]️
O! Jeśli chodzi o FATALNY stan ochrony zdrowia to się zgadzam, może ktoś to w końcu zauważy. Może być, no cóż, różnie.Ja nie jestem typem panikarza, ale uważam, że nie ma nic bardziej niebezpiecznego niż bagatelizowanie problemu. Uważam, że dawno powinien zostać wstrzymany ruch powietrzny i zamknięte granice. Bo biorąc pod uwagę nasz fatalny stan służby zdrowia to akurat mamy się czym martwić. Może się okazać, że wszystkie łóżka szpitalne są zajęte przez chorych nas koronawirusa a dla zwykłych pacjentów nie ma miejsca. Mam rodziców i teściów po 60 i najzwyczajniej w świecie się martwię. O moje dziecko w brzuchu też. Znajoma ostatnio poroniła przez bostonkę. A ten wirus to jedna wielka niewiadoma. Jeśli wirus pojawi się w moim województwie to idę na L4 bo praca w szkole to jednak za duże ryzyko.
Nie, wartości graniczne są od 0,9 a ona ma 0,11Niby reaktywne ale wartości graniczne. Tego nie rozumiem
Niedopatrzylam najwyraźniejNie, wartości graniczne są od 0,9 a ona ma 0,11![]()
O! Jeśli chodzi o FATALNY stan ochrony zdrowia to się zgadzam, może ktoś to w końcu zauważy. Może być, no cóż, różnie.
Ja nie jestem typem panikarza, ale uważam, że nie ma nic bardziej niebezpiecznego niż bagatelizowanie problemu. Uważam, że dawno powinien zostać wstrzymany ruch powietrzny i zamknięte granice. Bo biorąc pod uwagę nasz fatalny stan służby zdrowia to akurat mamy się czym martwić. Może się okazać, że wszystkie łóżka szpitalne są zajęte przez chorych nas koronawirusa a dla zwykłych pacjentów nie ma miejsca. Mam rodziców i teściów po 60 i najzwyczajniej w świecie się martwię. O moje dziecko w brzuchu też. Znajoma ostatnio poroniła przez bostonkę. A ten wirus to jedna wielka niewiadoma. Jeśli wirus pojawi się w moim województwie to idę na L4 bo praca w szkole to jednak za duże ryzyko.
Właśnie mam w tych suplach, ale muszę dokupić większą dawkęA próbowałaś magnezu ?