reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja nie miałam płaskiego brzucha jak deska razem troszkę był zaokrąglone Ale teraz zaraz bardziej wygląda jak W ciąży... I ustalamy przed lustrem i mówię do męża że mam już brzuch A on no chyba musisz być przewóz jesteś w ciazy... on jest bardzo dumny z tego że brzuch mi rosnie[emoji7]
Wielorybek potwierdza ze sie zaokrąglił tu i ówdzie :)

Ja nie miałam płaskiego brzucha jak deska razem troszkę był zaokrąglone Ale teraz zaraz bardziej wygląda jak W ciąży... I ustalamy przed lustrem i mówię do męża że mam już brzuch A on no chyba musisz być przewóz jesteś w ciazy... on jest bardzo dumny z tego że brzuch mi rosnie[emoji7]
U mnie też już delikatny brzuszek odstaje, szczególnie wieczorami go widać 😉 W pierwszej ciąży miałam naprawdę mały brzuszek do porodu, więc zobaczymy czy teraz też tak będzie.. Ja byłam w 9 miesiącu ciąży na szkole rodzenia, to dziewczyny nie wierzyły, że ja już na końcówce 😉

reklama
Hej laski ja znowu na lotnisku ehh masakra ale musze przeżyć zawsze lepiej 40 min niż 4 h powrotu autem.. ku jasności byłam pasażerem nie pilotem bo do tego totalnie nie zostałam stworzona [emoji23]... jestem z siebie mega dumna, że dałam rade w tamtą stronę mam nadzieje, że w tą też dam...
Niestety wszystkiego nie nadrobie z czytaniem, udalo mi się natomiast przeczytać o zaokrąglonym brzuszku no i u mnie niestety się znowu pojawił chyba musze ogarnąć suszone śliwki czy jakiś sok z kiszonej kapusty bo coś czuje, że jelita dają w kość.. udalo mi sie zakupić parę sukienek luźniejszych do pracy, mysle że jeszcze do kwietnia musze się ukrywać niestety.. jak w kwietniu sytuacja sie nie rozstrzygnie to chyba bede musiala isc na l4...

Do góry