Peony
Fanka BB :)
Ja jestem za
Dziewczyny czy będziemy się przenosić na zamknięte forum?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde laski, moja 7 i mam jedno dziecko, więc jeśli Was to pocieszy, to naprawdę nie tak źle u Was jeszcze [emoji6] [emoji123] Do menopauzy jesteśmy w grze i trzymam mocno kciuki [emoji16] Ja powiem Wam szczerze, że przy każdym badaniu u nowego lekarza, czy położnej, to jak odpowiadam na pytanie która to ciąża, to zawsze jest jakiś "jęk" pocieszenie/zdziwienia/smutku, ale już się przyzwyczaiłam [emoji6]
Że z końcem marca będzie nowe forum zamknięte tak? Bo to nie jest tak chyba, że to można zamknąć.Moderatorka wysyłała wiadomość, że chyba końcem marca..
DokladnieŻe z końcem marca będzie nowe forum zamknięte tak? Bo to nie jest tak chyba, że to można zamknąć.
Szczerze do końca się nie znam, nasza @Ruda94 jest specjalistką i na pewno pomoże ogarnąćŻe z końcem marca będzie nowe forum zamknięte tak? Bo to nie jest tak chyba, że to można zamknąć.
Że z końcem marca będzie nowe forum zamknięte tak? Bo to nie jest tak chyba, że to można zamknąć.
Jest to tak robione że tworzy się nowe a dostępy mają określone osoby które zostaną wysłane w liście zbiorczej do admina on przyznaje dostępyŻe z końcem marca będzie nowe forum zamknięte tak? Bo to nie jest tak chyba, że to można zamknąć.