reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Chcemy wiekszego, moze nawet cos z molosow :) bo nasz zapowiadal sie na owczarka a jest miniaturka [emoji23] znajda z ulicy jak mial 5 tyg.
Ja też jestem mega psiara [emoji7] Już namawiałam Faceta na drugiego labka, a tu dwie kreseczki [emoji39] jeszcze chwilę poczekamy z drugim Psem bo z dwoma szczeniakami i dzieckiem to bym się zajechała xD

Ruda jeśli tylko macie możliwości mieszkaniowe [emoji3526] to jak najbardziej tak! Psy to sama radość. Dzieci ponoć też.... [emoji39]

.

Marta! Oddałabym nerkę, a nawet dwie za taką lokalizację [emoji3590]

reklama
Ja też jestem mega psiara 😍 Już namawiałam Faceta na drugiego labka, a tu dwie kreseczki 😋 jeszcze chwilę poczekamy z drugim Psem bo z dwoma szczeniakami i dzieckiem to bym się zajechała xD

Ruda jeśli tylko macie możliwości mieszkaniowe ☺️ to jak najbardziej tak! Psy to sama radość. Dzieci ponoć też....
My jak tylko wykończymy dom,to też przygarne pieska,ale pewnie ze schroniska...teraz w mieszkaniu nie miałabym serca go trzymać,a tak będzie miał przestrzeń i ogród do latania 😊 choć teraz z uwagi na dziecko pewnie dopiero w przyszłym roku dołączy do nas pieseł 😉

Mam ten luksus ze moj pies jest praktycznie bezobslugowy :)
My jak tylko wykończymy dom,to też przygarne pieska,ale pewnie ze schroniska...teraz w mieszkaniu nie miałabym serca go trzymać,a tak będzie miał przestrzeń i ogród do latania [emoji4] choć teraz z uwagi na dziecko pewnie dopiero w przyszłym roku dołączy do nas pieseł [emoji6]

My w tym roku dopuszczamy zagraniczną wycieczkę, boję się lotu samolotem tym bardziej że Ania miała taka przykra sytuację. My pewnie morze bądź Góry chociaż tylko boję zobaczyć i troszkę pospacerować [emoji4]
No ja miałam przykra sytuacje lecialam samolotem w najgorszym momencie ciąży jak łożysko zaczyna przejmowac funkcje.
Pękło mi naczynko pod wpływem ciśnienia zaraz kolo dzidzi zrobił się duży krwiak niestety ale dzidzia nie przeżyła tego .
Ja w ciąży na 100% nie polecę wole pozwiedzać na miejscu Szkocja tez jest piękna. A rodzina może do mnie przyjechać . Za to na święta Bożego Narodzenia może jak dobrze pójdzie do polski polecimy w 3ke. A na wakacje polecimy dopiero na przyszły rok dzidzie do babci na tydzień prawie będzie miał rok a my polecimy gdzieś odpocząć we dwoje razem. I dziadkowie się ucieszą i my ze odpoczniemy. Całe życie przed nami wiele wakacji ale zdecydowanie te wakacje w których będę w ciąży odpoczywamy na miejscu . Może wypad samochodem gdzieś 3h nie dalej odpocząć pozwiedzać i tyle .

U mnie już zaplanowane od 3 miesięcy odkąd wzięliśmy do domu tego słodziaka 😉 w tym roku dla odmiany Polska, dokładniej Mazury i czerwiec. Odludzie 😋 i tak żeby Włochacz był szczęśliwy ☺ będę wtedy też 5-6 mc więc ok.
Piesek cudo!!!

Ostatnia edycja:
(...) Może wypad samochodem gdzieś 3h nie dalej odpocząć pozwiedzać i tyle .

My też mamy zaplanowany wypad nie dalej niż 3 godziny od domu z dzieciatymi znajomymi w czerwcu. A klimaty biwakowe są nam baaaardzo bliskie. Z mężem poznaliśmy się właśnie na polu namiotowym w górach :) a jeszcze przed dzieckiem robiliśmy Główny Szlak Beskidzki w kawałkach i fajnie nam się szło od schroniska do schroniska ;) próbujemy córce zaszczepić to zamiłowanie i całkiem fajnie nam idzie

Dzień dobry dziewczyny[emoji173][emoji173]
Ale śpi mi się dobrze W tej ciąży , z synem budziłam się o 3 i koniec.
Jadę dzisiaj do teściowej i mój chyba się przyzna o ciąży. To się zaczną telefony itp[emoji12][emoji64]

Ojej ale was tu strasznie dużo lubi psy ! Ja to się ich boję i zawsze jak idę i przechodzi ktoś z psem to automatycznie podnoszę ręce do szyi no chyba że to jakiś mały pierdek

I nigdy mnie żaden nie ugryzł

Za lubię koty mam dwa w domu rodzinnym

Co do wakacji to chcemy coś na koniec maja zabukowac coś blisko typu Grecja a że stanami to w takim razie nie wiem czy się uda, nie wiem czy czasu wystarczy a też nie chce tego odkładać na koniec to będzie do przemyślenia jeszcze

reklama
Ojej ale was tu strasznie dużo lubi psy ! Ja to się ich boję i zawsze jak idę i przechodzi ktoś z psem to automatycznie podnoszę ręce do szyi no chyba że to jakiś mały pierdek

I nigdy mnie żaden nie ugryzł

Za lubię koty mam dwa w domu rodzinnym

Co do wakacji to chcemy coś na koniec maja zabukowac coś blisko typu Grecja a że stanami to w takim razie nie wiem czy się uda, nie wiem czy czasu wystarczy a też nie chce tego odkładać na koniec to będzie do przemyślenia jeszcze
Jak się czujesz dzisiaj?

Do góry