reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Wieczory bywają różne ☺️ czasem lekko ciągnie brzuch, ciągły stan podgorączkowy, zmęczenie, wrażliwość na zapachy. Ale o dziwo nie mam (jeszcze) mdłości 😀 a no i apetyt dopisuje.

Oby jak najdłużej Kochana ☺️

Dziewczyny, jak sie w ogóle czujecie? Ja po tygodniu nieustających mdłości dziś się czuję jakbym ,,ozdrowiała,, 😊 nie wiem,czy to znak,że organizm zaczął się przyzwyczajać do rozwijającej się ciąży, czy może to jakaś cisza przed burzą, która rozłoży mnie ponownie 😉

reklama
To tak jak ja po 4 dniach w pracy. Wczoraj plakalam z bolu.... wszystko dosłownie rwalo, plecy, nogi, brzuch. Po nocy jest lepiej, ale dzis troche porobilam i tez slabawo jest
Boże dziewczyno idź na zwolnienie !! Teraz nie praca jest najważniejsza. Nie mecz się. Jeśli nie chcesz mówić o ciąży weź L4 na np grypę.

A powiedzcie myślicie o wakacjach?

My zawsze o tej porze już zazwyczaj coś wybrane.a teraz nie wiem....waham się bardzo....znajomi naciskają żebyśmy coś decydowali ale nie wiedzą o ciąży jeszcze :-) po wizycie 11.03 już powiem:-)
Zastanawiamy się nad Cyprem samolotem w czerwcu(ciąża to 5-6 miesiąc więc samopoczucie powinno być dobre ,brzuszek nie jakiś wielki ale obawiam się tego samolotu...)
Albo Chorwacja w sierpniu i tu już gorzej ,samochodem może jeszcze jakoś dojadę ale boję się upałów to już będzie prawie 8 miesiąc będę już pewnie wielka...
Ja chcialam na Malediwy bo jeszcze nie byliśmy, ale nie wiem czy dam rade jeszcze teraz z przepuklina tyke wysiedzieć... Czas pokaze pewnienjakis last czerwiec/lipiec

Eh a ja czuję mdlosci. Zaczynaja sie o 9:30 kiedy zjadam pierwsze sniadanie. I nastroj mam kijowy, taki jakis depresyjny, to bardzo do mnie niepodobne wiec stawiam na hormony. Ale na prawde staram sie nie narzekać, po prostu nic nie mówię... Tysiące kobiet chcialoby byc w mojej sytuacji, marza o tym latami wiec nie moge narzekać, bo to nie fair w stosunku do nich😔

Ten tydzien mi zostal- na szczescie bardziej siedzacy niz chodzacy... Od 10 ide na urlop 2 tygodniowy. I wtedy raczej nie wroce.
Boże dziewczyno idź na zwolnienie !! Teraz nie praca jest najważniejsza. Nie mecz się. Jeśli nie chcesz mówić o ciąży weź L4 na np grypę.

reklama
Jaki fajny fąfel ![emoji7] Ja straszna psiara jestem :) jakbym mogla to bym wszystkie do domu przyniosla [emoji23] maz by mnie chyba wtedy za cycki powiesil :) my na pewno nad jezioro i do znajomych na wioske zeby nasz sie wybiegal :) okres zimowy to raczej szybkie spacery to dla meza dzis nawiał jak poczul wolnosc :) ale go dogonil;) a jak budowa sie skonczy i sie juz wprowadzimy to mysle nad wiekszym kumplem dla naszego :) zawsze marzyla mi sie 2-3 dzieci plus ze 2 psy :)
U mnie już zaplanowane od 3 miesięcy odkąd wzięliśmy do domu tego słodziaka [emoji6] w tym roku dla odmiany Polska, dokładniej Mazury i czerwiec. Odludzie [emoji39] i tak żeby Włochacz był szczęśliwy [emoji3526] będę wtedy też 5-6 mc więc ok.

Do góry