reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Dzień dobry dziewczyny[emoji173][emoji173]
Ale śpi mi się dobrze W tej ciąży , z synem budziłam się o 3 i koniec.
Jadę dzisiaj do teściowej i mój chyba się przyzna o ciąży. To się zaczną telefony itp[emoji12][emoji64]
A ja zasnęłam O 22, obudziłam się o 2 i juz nie mogłam zasnąć -,- i jeszcze o 6.30 zaczęła boleć mnie głowa, zmierzylam ciśnienie A tu 90/55 I puls 50. No to szybko kawka i czekam aż zacznie działać.

reklama
A ja zasnęłam O 22, obudziłam się o 2 i juz nie mogłam zasnąć -,- i jeszcze o 6.30 zaczęła boleć mnie głowa, zmierzylam ciśnienie A tu 90/55 I puls 50. No to szybko kawka i czekam aż zacznie działać.
Je ciśnienie mam teraz idealne. Zawsze miałam ciut wyższe ,A teraz książkowe.Ale za to mam takiego lenia , że szkoda gadać.

Je ciśnienie mam teraz idealne. Zawsze miałam ciut wyższe ,A teraz książkowe.Ale za to mam takiego lenia , że szkoda gadać.
A ja bym chciała coś porobić, ale od paru tygodni leżę w lozku i chodzę tylko siku i pod prysznic. Ginekolog powiedziala, ze na razie do końca 1 trymestru a później zobaczymy.

A ja bym chciała coś porobić, ale od paru tygodni leżę w lozku i chodzę tylko siku i pod prysznic. Ginekolog powiedziala, ze na razie do końca 1 trymestru a później zobaczymy.
Jak trzeba to trzeba Ja niby nie muszę leżeć bo mam tylko mdłości ,które przechodzą Ale i tak leżę całe dnie , masakra. Nie wiem właśnie czy sobie na l4 nie zostanę do końca 1 trymestru. Chociaż tęskni mi się za ludźmi , pracą itp [emoji57][emoji57]chyba mam ku ku [emoji16][emoji16]

Jak się czujesz dzisiaj?
Od czasu do czasu sobie popanikuje głównie o grypę moja mi chodzi która miałam dokładnie 7 tyg temu:( już myślę że to małe może być małe właśnie przez to i że jest coś nie tak, staram się trzymać w ryzach moją psychikę
Fizycznie jest super za to

Hehe oczywiście mam simieszna sytuację z moją panika na dziś...:)

Jak się obudziłam to panika bo słyszę że mąż wstał i odpycha mnie podnosi kołdrę i mówi że mokro jest. Ja od razu myślałam że krew i mówię - ale jak to !
A okazało się że dziecko się przesikalo bo przyszła w nocy do nas a wypiła na noc bardzo dużo
Uff
To tylko siki :D

Dziś jedziemy na Podkarpacie do rodziny bo mieliśmy ich odwiedzić już dawno a poza tym moi rodzice mają rzeczy dla corki bo po moich kuzynkach małych zostawila moja ciotka,
Tak więc zjemy sobie obiadek, zrelaksujemy się, odbierzemy paczkę i zjemy tort bo jeszcze zaległe urodziny mojego taty są, wszyscy się zjeżdżamy do babci będzie fajnie

@OnaZmijeczka
No to faktycznie. Też bym była w szoku.

Na kolejnej wizycie możesz popytać dokładniej gin o te różnice, ale równie dobrze może już jej nie być.
Albo może 2 owu? Bo na ostatnim usg pęcherzyk był tylko jeden. Mmm

Jakbyś chciała zasięgnąć opinii fachowca to z czystym sumieniem polecam mojego gin.

@OnaZmijeczka
No to faktycznie. Też bym była w szoku.

Na kolejnej wizycie możesz popytać dokładniej gin o te różnice, ale równie dobrze może już jej nie być.
Albo może 2 owu? Bo na ostatnim usg pęcherzyk był tylko jeden. Mmm

Jakbyś chciała zasięgnąć opinii fachowca to z czystym sumieniem polecam mojego gin.
No właśnie miałam cię o niego pytac, ja w lux medzie nigdy nie czułam się zaopiekowania, nigdy nie byłam pacjentka jednego lekarza bo bym chyba storone musiała odswiezac cały dzień:) jeśli chodzi o badania laboratoryjne za to to super wygoda.

Napisz mi proszę na priv kontakt do niego

@OnaZmijeczka udanego wypadu 👍 Wszystkim zycze leniwej niedzieli. I pozdrawiam z łóżka z Ryszardem (Maz dzisiaj jedzie wyjatkowo na szkolenie wiec z Córka na obiad do tesciowej idziemy, a pozniej jedziemy na kawe do mojej mamusi ♥️)

Załączniki

• IMG_20200209_075020.jpg
    IMG_20200209_075020.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry