reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Dzień dobry dziewczyny[emoji173][emoji173]
Ale śpi mi się dobrze W tej ciąży , z synem budziłam się o 3 i koniec.
Jadę dzisiaj do teściowej i mój chyba się przyzna o ciąży. To się zaczną telefony itp[emoji12][emoji64]
A ja zasnęłam O 22, obudziłam się o 2 i juz nie mogłam zasnąć -,- i jeszcze o 6.30 zaczęła boleć mnie głowa, zmierzylam ciśnienie A tu 90/55 I puls 50. No to szybko kawka i czekam aż zacznie działać.

reklama
A ja zasnęłam O 22, obudziłam się o 2 i juz nie mogłam zasnąć -,- i jeszcze o 6.30 zaczęła boleć mnie głowa, zmierzylam ciśnienie A tu 90/55 I puls 50. No to szybko kawka i czekam aż zacznie działać.
Je ciśnienie mam teraz idealne. Zawsze miałam ciut wyższe ,A teraz książkowe.Ale za to mam takiego lenia , że szkoda gadać.

Je ciśnienie mam teraz idealne. Zawsze miałam ciut wyższe ,A teraz książkowe.Ale za to mam takiego lenia , że szkoda gadać.
A ja bym chciała coś porobić, ale od paru tygodni leżę w lozku i chodzę tylko siku i pod prysznic. Ginekolog powiedziala, ze na razie do końca 1 trymestru a później zobaczymy.

A ja bym chciała coś porobić, ale od paru tygodni leżę w lozku i chodzę tylko siku i pod prysznic. Ginekolog powiedziala, ze na razie do końca 1 trymestru a później zobaczymy.
Jak trzeba to trzeba Ja niby nie muszę leżeć bo mam tylko mdłości ,które przechodzą Ale i tak leżę całe dnie , masakra. Nie wiem właśnie czy sobie na l4 nie zostanę do końca 1 trymestru. Chociaż tęskni mi się za ludźmi , pracą itp [emoji57][emoji57]chyba mam ku ku [emoji16][emoji16]

Jak się czujesz dzisiaj?
Od czasu do czasu sobie popanikuje głównie o grypę moja mi chodzi która miałam dokładnie 7 tyg temu:( już myślę że to małe może być małe właśnie przez to i że jest coś nie tak, staram się trzymać w ryzach moją psychikę
Fizycznie jest super za to

Hehe oczywiście mam simieszna sytuację z moją panika na dziś...:)

Jak się obudziłam to panika bo słyszę że mąż wstał i odpycha mnie podnosi kołdrę i mówi że mokro jest. Ja od razu myślałam że krew i mówię - ale jak to !
A okazało się że dziecko się przesikalo bo przyszła w nocy do nas a wypiła na noc bardzo dużo
Uff
To tylko siki :D

Dziś jedziemy na Podkarpacie do rodziny bo mieliśmy ich odwiedzić już dawno a poza tym moi rodzice mają rzeczy dla corki bo po moich kuzynkach małych zostawila moja ciotka,
Tak więc zjemy sobie obiadek, zrelaksujemy się, odbierzemy paczkę i zjemy tort bo jeszcze zaległe urodziny mojego taty są, wszyscy się zjeżdżamy do babci będzie fajnie

@OnaZmijeczka
No to faktycznie. Też bym była w szoku.

Na kolejnej wizycie możesz popytać dokładniej gin o te różnice, ale równie dobrze może już jej nie być.
Albo może 2 owu? Bo na ostatnim usg pęcherzyk był tylko jeden. Mmm

Jakbyś chciała zasięgnąć opinii fachowca to z czystym sumieniem polecam mojego gin.

@OnaZmijeczka
No to faktycznie. Też bym była w szoku.

Na kolejnej wizycie możesz popytać dokładniej gin o te różnice, ale równie dobrze może już jej nie być.
Albo może 2 owu? Bo na ostatnim usg pęcherzyk był tylko jeden. Mmm

Jakbyś chciała zasięgnąć opinii fachowca to z czystym sumieniem polecam mojego gin.
No właśnie miałam cię o niego pytac, ja w lux medzie nigdy nie czułam się zaopiekowania, nigdy nie byłam pacjentka jednego lekarza bo bym chyba storone musiała odswiezac cały dzień:) jeśli chodzi o badania laboratoryjne za to to super wygoda.

Napisz mi proszę na priv kontakt do niego

@OnaZmijeczka udanego wypadu 👍 Wszystkim zycze leniwej niedzieli. I pozdrawiam z łóżka z Ryszardem (Maz dzisiaj jedzie wyjatkowo na szkolenie wiec z Córka na obiad do tesciowej idziemy, a pozniej jedziemy na kawe do mojej mamusi ♥️)

Załączniki

• IMG_20200209_075020.jpg
    IMG_20200209_075020.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry