reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Mój aż robi wszystko. Ja tylko leżę.non po pracy na zakupy ki jeździ, pyta na co mam ochotę, bo kochany jest. Chciałby coś nawetugotowac Ale no niestety, bym chyba wymiotowala przez 2h jakbym poczuła zapach obiadu...
Ja jestem straszna teraz. Aż mi czasem głupio,A takiego dobrego mam faceta.
Za to mój jedynak to już w ogóle mamusi synek się zrobił[emoji23][emoji23]

My w tym roku dopuszczamy zagraniczną wycieczkę, boję się lotu samolotem tym bardziej że Ania miała taka przykra sytuację. My pewnie morze bądź Góry chociaż tylko boję zobaczyć i troszkę pospacerować [emoji4]
A powiedzcie myślicie o wakacjach?

My zawsze o tej porze już zazwyczaj coś wybrane.a teraz nie wiem....waham się bardzo....znajomi naciskają żebyśmy coś decydowali ale nie wiedzą o ciąży jeszcze :-) po wizycie 11.03 już powiem:-)
Zastanawiamy się nad Cyprem samolotem w czerwcu(ciąża to 5-6 miesiąc więc samopoczucie powinno być dobre ,brzuszek nie jakiś wielki ale obawiam się tego samolotu...)
Albo Chorwacja w sierpniu i tu już gorzej ,samochodem może jeszcze jakoś dojadę ale boję się upałów to już będzie prawie 8 miesiąc będę już pewnie wielka...

Boże jaki słodziak!!! [emoji173][emoji173][emoji173] Kocham psy bardziej niż ludzi [emoji173][emoji173]
U mnie już zaplanowane od 3 miesięcy odkąd wzięliśmy do domu tego słodziaka [emoji6] w tym roku dla odmiany Polska, dokładniej Mazury i czerwiec. Odludzie [emoji39] i tak żeby Włochacz był szczęśliwy [emoji3526] będę wtedy też 5-6 mc więc ok.

Ja też jestem mega psiara 😍 Już namawiałam Faceta na drugiego labka, a tu dwie kreseczki 😋 jeszcze chwilę poczekamy z drugim Psem bo z dwoma szczeniakami i dzieckiem to bym się zajechała xD

Ruda jeśli tylko macie możliwości mieszkaniowe ☺️ to jak najbardziej tak! Psy to sama radość. Dzieci ponoć też.... 😋

Jaki fajny fąfel ![emoji7] Ja straszna psiara jestem :) jakbym mogla to bym wszystkie do domu przyniosla [emoji23] maz by mnie chyba wtedy za cycki powiesil :) my na pewno nad jezioro i do znajomych na wioske zeby nasz sie wybiegal :) okres zimowy to raczej szybkie spacery to dla meza dzis nawiał jak poczul wolnosc :) ale go dogonil;) a jak budowa sie skonczy i sie juz wprowadzimy to mysle nad wiekszym kumplem dla naszego :) zawsze marzyla mi sie 2-3 dzieci plus ze 2 psy :)
.

Marta! Oddałabym nerkę, a nawet dwie za taką lokalizację ❤️

My mieszkamy nad morzem, dosłownie 2 km od plaży więc napewno będę z córką często tam bywać :) a poza tym jedziemy na Mazury w wakacje. Za granicę dopiero w okolicy lutego marca następnego roku [emoji3526]

reklama
Do góry