reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
To tak jak ja po 4 dniach w pracy. Wczoraj plakalam z bolu.... wszystko dosłownie rwalo, plecy, nogi, brzuch. Po nocy jest lepiej, ale dzis troche porobilam i tez slabawo jest
Ja dziś trochę porobilam w domu i co? Zaczęło bolec podbrzusze i pachwiny i musiałam odpuscic... zleglam na kanapie odpoczęłam i wzięłam się za obiad. Teraz ważny czas nie można się przemęczać. Organizm sam mówi ze dość.

A powiedzcie myślicie o wakacjach?

My zawsze o tej porze już zazwyczaj coś wybrane.a teraz nie wiem....waham się bardzo....znajomi naciskają żebyśmy coś decydowali ale nie wiedzą o ciąży jeszcze :-) po wizycie 11.03 już powiem:-)
Zastanawiamy się nad Cyprem samolotem w czerwcu(ciąża to 5-6 miesiąc więc samopoczucie powinno być dobre ,brzuszek nie jakiś wielki ale obawiam się tego samolotu...)
Albo Chorwacja w sierpniu i tu już gorzej ,samochodem może jeszcze jakoś dojadę ale boję się upałów to już będzie prawie 8 miesiąc będę już pewnie wielka...

My zawsze o tej porze już zazwyczaj coś wybrane.a teraz nie wiem....waham się bardzo....znajomi naciskają żebyśmy coś decydowali ale nie wiedzą o ciąży jeszcze :-) po wizycie 11.03 już powiem:-)
Zastanawiamy się nad Cyprem samolotem w czerwcu(ciąża to 5-6 miesiąc więc samopoczucie powinno być dobre ,brzuszek nie jakiś wielki ale obawiam się tego samolotu...)
Albo Chorwacja w sierpniu i tu już gorzej ,samochodem może jeszcze jakoś dojadę ale boję się upałów to już będzie prawie 8 miesiąc będę już pewnie wielka...
My jeśli będzie wszystko dobrze, to pewnie Polskie morze ;)

U mnie już zaplanowane od 3 miesięcy odkąd wzięliśmy do domu tego słodziaka 😉 w tym roku dla odmiany Polska, dokładniej Mazury i czerwiec. Odludzie 😋 i tak żeby Włochacz był szczęśliwy ☺️ będę wtedy też 5-6 mc więc ok.

Załączniki

• IMG_20200226_173956.jpg
    IMG_20200226_173956.jpg
    573,2 KB · Wyświetleń: 91
Dziewczyny, jak sie w ogóle czujecie? Ja po tygodniu nieustających mdłości dziś się czuję jakbym ,,ozdrowiała,, 😊 nie wiem,czy to znak,że organizm zaczął się przyzwyczajać do rozwijającej się ciąży, czy może to jakaś cisza przed burzą, która rozłoży mnie ponownie 😉

reklama
Dziewczyny, jak sie w ogóle czujecie? Ja po tygodniu nieustających mdłości dziś się czuję jakbym ,,ozdrowiała,, [emoji4] nie wiem,czy to znak,że organizm zaczął się przyzwyczajać do rozwijającej się ciąży, czy może to jakaś cisza przed burzą, która rozłoży mnie ponownie [emoji6]
Od 3 dni zdecydowanie lepiej.

Do góry