reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Chodzicie na USG z mężem/partnerem czy zawsze same? [emoji6] ja się zastanawiam [emoji848]
Ja bylam wczoraj. I w sumie jak czekalismy to mozie do Meza ze nie musi wchodzić bo i tak duzo nie zobaczy. Wiec zostal na poczekalni-Pani w rejsmestracji pyta:pan nie idzie? Uslyszala to jasza lekarka i mowi-"Nie no, niech wejdzie, ci tam z obcymi babami będzie siedzial" 😅😂 Koniec końców zobaczyl fasoline 😁 I za pare tyg planujemy tez zabrac 6,5letnia Córkę

reklama
Nie ochłonęłam jeszcze ale wróciłam do domu.

To są blizniaki, tyle że jedno jest bardzo małe 7+2 i 6+3 pytałam się czy to może się skończyć dobrze to powiedziała że tak ale że dysproporcja jest duża
Mówiła że może być zespół podkradania dlatego takie różnice ale na tym etapie to nie wiadomo za duzo
kontrola za tydzień, mam duphaston i coś tam jeszcze, zaraz przejdę do apteki kupic.
Z jednej strony to totalnie nie mamy warunków na 3 dzieci a z drugiej to już się przejmuje tym najmniejszym że to dziwne że takie dysproporcje i już analizuje wszystko

W gabinecie babka mówiła że to piąte bliźniaki w tym tyg i pewnie już ostatnie dziś sobota

październik to może tak ma
Zobacz załącznik 1086327
Wielkie gratulacje. Zespół podkradania z tego co wiem jest tylko u bliźniąt jednojajowych. U Ciebie ewidentnie to dwujajowa ciąża.

Wielkie gratulacje. Zespół podkradania z tego co wiem jest tylko u bliźniąt jednojajowych. U Ciebie ewidentnie to dwujajowa ciąża.
No właśnie... Ja też to wiem ale z tego wszystkiego nawet się nie zapytałam nie drazylam nic tylko zapytałam się czy to może się skończyć dobrze i to by było na tyle[emoji3]

To są blizniaki, tyle że jedno jest bardzo małe 7+2 i 6+3 pytałam się czy to może się skończyć dobrze to powiedziała że tak ale że dysproporcja jest duża
Mówiła że może być zespół podkradania dlatego takie różnice ale na tym etapie to nie wiadomo za duzo
kontrola za tydzień, mam duphaston i coś tam jeszcze, zaraz przejdę do apteki kupic.
Z jednej strony to totalnie nie mamy warunków na 3 dzieci a z drugiej to już się przejmuje tym najmniejszym że to dziwne że takie dysproporcje i już analizuje wszystko

W gabinecie babka mówiła że to piąte bliźniaki w tym tyg i pewnie już ostatnie dziś sobota

Zobacz załącznik 1086327
Kochana to wspaniałe wieści życzę powodzenia i gratuluję

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Zobacz załącznik 1086327
Gratulacje wielkie <3 bedzie dobrze zobaczysz.

Ja w koncu wczoraj zobaczylam swoja Kruszyne ♥️ Om a wynik z Usg rozni sie o tydzień ale tego sie spodziewałam, bo mam dlugie cykle. Serduszka nie slyszalam, ale juz ładnie pulsuje. Moze uda sie w środę

Załączniki

• IMG_20200229_162507.jpg
    IMG_20200229_162507.jpg
    670,2 KB · Wyświetleń: 88
Ja piernicze... nie dosc ze plombe zgubilam i muszs sie pilnowac z jedzeniem bo nie mam tylnej sciany zęba bo chyba ulamal sie razem z plombą, to chyba mi sie 8 na gorze zaczela wyzynac.... [emoji23][emoji24][emoji23] 26 lat a tu jeszcze zeby madrosci ida w komplecie do siwizny [emoji23]

reklama
Do góry