reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Mi niestety w menu codziennie coraz mniej pozostaje. Słodzić już nic nie mogę. Kawa już tylko parzona i bez mleka. Obiady odpadają a dziś już nawet zupa mi śmierdziała. Ale bułki z masłem i pomidorem jeszcze wchodzą i woda co nigdy nie piłam gazowana pyszna po 3,5 l wypijam.

Ja mam.pizze od wczoraj w lodówce. Zamówiłam i jej nie zjadłam, nawet na myśl o niej mnie mega muli... To jest okropne ho Ja jestem pizzozerca! [emoji2356][emoji2368]
Ja też zamiłowanie do słodkości i ochota na pizze jakoś nie mogę się oprzeć. Byłam dziś w sklepie i przechodząc kolo regałów ze słodyczami cały czas polykalam ślinę [emoji23][emoji23][emoji23] no nie mogłam i kupiłam[emoji848]

Ja jem wszystko oprócz słodyczy i jedzenia typu chipsy,bo nigdy ich nie jadłam czesto.Nie gotuje w domu,więc może to i lepiej,bo bym wtedy jadła co chwilę hehe najwspanialsze jednak jest to,że wszystko idzie w cycki 😉 i oby tak zostalo 😂

A ja w pracy wlasnie dzisiaj dostalam podwyzke... Jakos mi tak dziwnie, nic jeszcze nie wiedzą o ciąży ... Malo tego, kompletnie sie nie spodziewaja, dostalam ostatnio nowe obowiazki, zostalam przeszkolona...

Ja pije tylko wodę smakowa brzoskwiniowa inna mi nie wchodzi A zwykła to już wgl... Dzisiaj przez kawę miałam pierwsze przytulanie z Panem kibelkiem więc kawę odstawiłam, jutro spróbuje zbożowa.
Mi niestety w menu codziennie coraz mniej pozostaje. Słodzić już nic nie mogę. Kawa już tylko parzona i bez mleka. Obiady odpadają a dziś już nawet zupa mi śmierdziała. Ale bułki z masłem i pomidorem jeszcze wchodzą i woda co nigdy nie piłam gazowana pyszna po 3,5 l wypijam.

reklama
Do góry