reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Jedź Kochana póki możesz naprawdę... Ja tego jej docenialam... teraz mam za swoje [emoji2356] Jak czytałam Twój post to na sama myśl o tych potrawach robiło mi się nie dobrze [emoji1785]
Póki co nie jest źle. Elegancko wchodzi nabiał także twaróg, wszelkie Serki. Owocki Rzadko sięgam po mięso, ale nadrabiam Fasola (dodatek do sałatki) , groszkiem (gotuję na parze z marchewka) , soczewica (krem z soczewicy, hummus). Chodzą za mną buraki więc pewnie w weekend coś buraczanego.
Czasem zjem coś słodkiego [emoji6]

Ogólnie to póki mogę [emoji39] to jem [emoji6]

reklama
Ja właśnie też lubię sobie polezec w wannie w bardzo cieplutkiej wodzie i też trochę się schizuje...[emoji848][emoji848][emoji848]
Też lubię w wannie leżeć i normalnie sobie leże ale nie w jakiejś mega gorącej

Ale za to jak biorę prysznic to prawie wrzątek leje zawsze tak robię

Jak zawsze tak robiłaś to ok a jak po prostu teraz masz taką zachciankę to raczej nie zmieniała bym przyzwyczajeń bo organizm nie będzie przyzwyczajony do takich kąpieli

Ja nie mogę nawet o fast foodach pomyśleć, A kebab to [emoji2961][emoji2961][emoji2961] Od razu się cofa... Matko święta!
Ja jem wszystko tak jak jadlam, ale zauwazylam wieksze zamilowanie do slodkiego i do jakiejs pizzy/tortilli co jakis czas :) no dzis mnie te slodkie zgubilo i poki do dentysty nie dojde to albo druga strona musze jesc albo miekkie [emoji23]

Cornflakesy na sucho całkiem nieźle wchodzą, polecam [emoji108] co do obiadów to u mnie póki co zamawiane (mam blisko fajne miejsce z domowymi obiadami). Wczoraj sama upiekłam kurczaka, bo mąż prosił. W trakcie mycia i przyprawiania mięsa wymiotowałam trzy razy... Już więcej nie ulegnę, nie gotuję dopóki mdłości nie miną. Nie ma szans.
Mam tak samo!!! [emoji22][emoji22]

Ja jem wszystko tak jak jadlam, ale zauwazylam wieksze zamilowanie do slodkiego i do jakiejs pizzy/tortilli co jakis czas :) no dzis mnie te slodkie zgubilo i poki do dentysty nie dojde to albo druga strona musze jesc albo miekkie [emoji23]
Ja też zamiłowanie do słodkości i ochota na pizze jakoś nie mogę się oprzeć. Byłam dziś w sklepie i przechodząc kolo regałów ze słodyczami cały czas polykalam ślinę 😂😂😂 no nie mogłam i kupiłam🤔

reklama
Ja nie będę gotować dopóki nie mina napewno, zresztą nie zniose zapachu smazonego lub pieczonego mięsa w piekarniku [emoji2356][emoji2356] Nie wiem co jutro chyba mąż sobie coś zamówi A ja ni3 wiem co będę jadła, nie mam pojęcia ale chyba suchary [emoji2368][emoji2368]
Cornflakesy na sucho całkiem nieźle wchodzą, polecam [emoji108] co do obiadów to u mnie póki co zamawiane (mam blisko fajne miejsce z domowymi obiadami). Wczoraj sama upiekłam kurczaka, bo mąż prosił. W trakcie mycia i przyprawiania mięsa wymiotowałam trzy razy... Już więcej nie ulegnę, nie gotuję dopóki mdłości nie miną. Nie ma szans.

Do góry