reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Nic tylko się cieszyć 🥂😁 kiedy kochana jak nie teraz masz powiększać rodzinę? :) jeśli pracodawca jest w porządku, to tak samo do ciąży podejdzie 😉

A ja w pracy wlasnie dzisiaj dostalam podwyzke... Jakos mi tak dziwnie, nic jeszcze nie wiedzą o ciąży ... Malo tego, kompletnie sie nie spodziewaja, dostalam ostatnio nowe obowiazki, zostalam przeszkolona...

reklama
Ja pije tylko wodę smakowa brzoskwiniowa inna mi nie wchodzi A zwykła to już wgl... Dzisiaj przez kawę miałam pierwsze przytulanie z Panem kibelkiem więc kawę odstawiłam, jutro spróbuje zbożowa.
Ja zaś kawe pije, bo moje ciśnienie to średnio 94/60 i jak tylko spadnie poniżej 90/55 to zaczyna mi sie kręcić w glowie. Ginekolog powiedziala, zebym sobie wtedy kawe wypila albo cole. A ze po coli rzygam, to pije kawe, ale mam po niej straszna zgage.

A mi wchodzą winogrona z biedronki.. śniadania jem na siłę bo jestem mega glodna do 11 bym moglanjescni jesc potem napije sie herbaty i mam wrazenie że zaraz sie przekrece..

Tylko się cieszyć i zero wyrzutów sumienia.
Może i masz racje. Tym bardziej że wcale nie chciałam tych nowych obowiązkow, zostaly mi wciśnięte, i wcale nie są fajne. Ale ja z tych osób, ktore sie przejmują... Co teraz bedzie, gdy ja odejde itp. W poprzedniej ciazy pracowalam tam do 7 miesiaca i kuedy odchodzilam, bylo wielkie zdziwienie:"to aż tak sie pani źle czuje, że już pani nie może pracowac?" w 7 miesiacu 😱 jak juz sie ledwo kulałam. Teraz przez tą podwyżkę jakoś mi głupio isc na zwilnienie w tym ok 5 miesiacu, jak sobie planowalam 😏

Woda z wodą :)
Ja mam już w domu wszytko. Ogórkowa, naleśniki, pizza w lodówce, spaghetti i nic za cholerę [emoji2356] nawet jak pomyślę o nich ulubionych chipsach to mi się cofa. Nabiał mi wchodzi, i zjadłam naleśnika z dżemem było ok. A co jutro na obiad? Nie mam pojęcia, ja napewno nic nie ugotuje [emoji2356][emoji2356]

reklama
Do góry