Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Zachciało mi się ciasta więc szybkie z jabłkami kakao i malinami w piekarniku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj ryz z jablkiem i cynamonem. Bez zadnych innych dodatków.Hej dziewczyny[emoji4] Co necie na obiady? Ja nie mogę patrzec na mięso, nie wiem co gotować, zapach gotującego mięsa w zupie też przyprawia o mdłości... nic mi nie smakuje[emoji2356][emoji2368] Ratunku!!!!
Ja też nic smazonego nie moge. Mięso nie moge. Nic co ma śmietanę, nic co ma pomidory bo śmierdzą mi kupa, żadnych ogórków - ani świeżych ani kiszonych ani konserwowych, zero sera, zero soków ala Kubuś, zero wody niegazowanej, herbata tak ale bez cukru.. z takich rzeczy co ostatnio zauważyłam. Z rzeczy które wchodzą - wafle bez smaku, herbatniki, rzodkiewki, truskawki, jabłka, ryż, woda gazowana.Ja nie mam WGL pomysłu. Wymyśliłam jajka sadzone Ale niestety one też mi śmierdzą bydlem [emoji2356][emoji2356][emoji2368] Jak żyć?! Toc to jest jakiś szok!.wczoraj mialam ochotę na pizzę więc zamówiłam z szynką i pieczarkami. Jak poczulam szynkę na pizzy to ochotę ani przeszla, ściągnąłem szynkę z pizzy i jadłam z samymi pieczarkami... Mój biedny mąż... Nie wiem jak on przezyje że mną bez mięsa [emoji2356][emoji23]
Ale wam zazdroszcze. Mnie niestety wszystko smakuje. A dupa rośnie... ☹Ja też nic smazonego nie moge. Mięso nie moge. Nic co ma śmietanę, nic co ma pomidory bo śmierdzą mi kupa, żadnych ogórków - ani świeżych ani kiszonych ani konserwowych, zero sera, zero soków ala Kubuś, zero wody niegazowanej, herbata tak ale bez cukru.. z takich rzeczy co ostatnio zauważyłam. Z rzeczy które wchodzą - wafle bez smaku, herbatniki, rzodkiewki, truskawki, jabłka, ryż, woda gazowana.
To tak jak ja-jak za dwojeAle wam zazdroszcze. Mnie niestety wszystko smakuje. A dupa rośnie... ☹
Nie ma czego zazdrościć. Tęsknię za jedzeniem wszystkiegoAle wam zazdroszcze. Mnie niestety wszystko smakuje. A dupa rośnie... ☹
Hej dziewczyny[emoji4] Co necie na obiady? Ja nie mogę patrzec na mięso, nie wiem co gotować, zapach gotującego mięsa w zupie też przyprawia o mdłości... nic mi nie smakuje[emoji2356][emoji2368] Ratunku!!!!
Żeby tak dało się wymienić....Nie ma czego zazdrościć. Tęsknię za jedzeniem wszystkiego
Hahaha jakbym siebie słyszała nawet mdłości mi nie przeszkadzają heheAle wam zazdroszcze. Mnie niestety wszystko smakuje. A dupa rośnie... ☹