Dareczka86
Fanka BB :)
Katowice. Wiem że to bardzo odległa sprawa ale myślałaś gdzie chcesz rodzic?A Ty jesteś z Katowic? Ja bliżej Mikołowa To w sumie też po sąsiedzku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katowice. Wiem że to bardzo odległa sprawa ale myślałaś gdzie chcesz rodzic?A Ty jesteś z Katowic? Ja bliżej Mikołowa To w sumie też po sąsiedzku
Miałam już jedno cięcie ,jestem po kilku innych operacjach i też chcę. Chociaż gin mówi,że jeśli się zdecyduje na sn to będzie przy mnie.Piękny dzidzius:-)
Z jakiego powodu U Ciebie decyzja o cc już teraz?
Ja na pewno chciałabym rodzić w Mikołowie na Waryńskiego. Jeżeli by coś miało być nie tak z dzieckiem, to pewnie bym się starała o to, by rodzić w Górnośląskim Centrum Zdrowia Dziecka. Ponoć mają tam świetne warunki, no i specjalistyczna opieka nad dzieckiem zagwarantowana. Ale to w razie czarnego scenariusza. A Ty już wiesz?Katowice. Wiem że to bardzo odległa sprawa ale myślałaś gdzie chcesz rodzic?
W pełni rozumiem taką decyzję. Też bym się zdała na gina w tej sytuacji. Gratuluję serduszka!Miałam już jedno cięcie ,jestem po kilku innych operacjach i też chcę. Chociaż gin mówi,że jeśli się zdecyduje na sn to będzie przy mnie.
Ja nie moge jesc nic pomidorowego. A od dzieciństwa uwielbiam pomidory. Teraz smierdza mi chlewem. I ja, najwiekszy mięsożerca na świecie, moge zjeść tylko kurczaka. Tylko pieczonego.
A Tak WGL to witam wszystkie nowe dziewczyny, bo chwilę mnie nie było![emoji7][emoji4]
Kuzwa trochę sobie chyba lecę w kulki ostatnio! [emoji23][emoji23]
Wstępnie jestem za cc,Ale dużo czasu mam na pojęcie decyzjiW pełni rozumiem taką decyzję. Też bym się zdała na gina w tej sytuacji. Gratuluję serduszka! [emoji846]
No pewnie, że takWstępnie jestem za cc,Ale dużo czasu mam na pojęcie decyzji
Ja mam lekarza z bonifratrów więc pewnie tamJa na pewno chciałabym rodzić w Mikołowie na Waryńskiego. Jeżeli by coś miało być nie tak z dzieckiem, to pewnie bym się starała o to, by rodzić w Górnośląskim Centrum Zdrowia Dziecka. Ponoć mają tam świetne warunki, no i specjalistyczna opieka nad dzieckiem zagwarantowana. Ale to w razie czarnego scenariusza. A Ty już wiesz?