reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Jeszcze sytuacja z wczoraj zrobiłam dwie herbaty niby zwykle dla siebie i mamy. No i mama miała zwykłą, ja stwierdzialam że mam malinowa [emoji23][emoji23][emoji23] wachali wszyscy, tylko ja maliny czulam![emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356]
O to ja mam tak ze melisa zaczela mi smakować jak rumiankowa. Za pierwszym razem myslalam, ze pomyliłam pudełka ale za drugim razem uwazalam, no i sie okazalo, ze zmienilo smak. A kawa zaczęła mi smakować jak kakao.

A ja dzisiaj na spacerze z Włochaczem pierwszy raz Miałam uderzenie zapachu. Moje myślenie trochę creepy.. Czuję coś jakby ktoś palił jakimś świństwem w kominku 😉 nuta glowy: trochę palącego się drewna, nuta serca: 'tak chyba pachnie rozkładające się cialo', baza: stara palona szmata. Jakbym miała w sephorze czy innym douglasie pracować to tak opisałabym tą woń 😋

Hahahah[emoji23][emoji23][emoji23] Mi każde mięsa śmierdzi bydlem nawet jajka [emoji23][emoji23][emoji23] wszyscy mają że mnie beke. Ja znowlubie wszystko co pomidorowe Ale nie mam pomidorów A teraz chyba jakaś przyprawą mi w tym sosie przeszkadza i nie wiem czy to nie bazylia [emoji2356][emoji23][emoji23]

Ja musiałam (a właściwie mąż) wywalić pół garnka lazanek. Jednego dnia były spoko ale drugiego jak tylko córka otworzyła lodówkę to myślałam że do toalety nie dobiegnę 🙄 zapach tej kiełbasy, kapusty i makaronu mnie totalnie powalił. Boję się otwierać lodówkę bo ciągle go czuję ☹️

reklama
Ja melisa pije cały czas i rumianek też. Ale po rumianku mam zgage, nie wiem czemu. Teraz właśnie leżę i Tak min się kręci w głowie że już nie mogę... I mdlosci okropne...
O to ja mam tak ze melisa zaczela mi smakować jak rumiankowa. Za pierwszym razem myslalam, ze pomyliłam pudełka ale za drugim razem uwazalam, no i sie okazalo, ze zmienilo smak. A kawa zaczęła mi smakować jak kakao.

Do góry