reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

hej ale sie wczoraj rozpisalyscie.. przeczytalam wszystko wieczorem i padlam.. wczoraj byliśmy caly dzień w gościach objadlam sie i całą noc bylo mi niedobrze... dochodzę do siebie

reklama
Ja po wizycie wczorajszej . Wczoraj miałam 4+5 był widoczny tylko pecharzyk ciążowy 6.6mm . Bez zarodka 😕
Chciałam się dowiedzieć czy polipy znikły to mi powiedziała ze teraz polipami się nie zajmujemy tylko ciąża i nie będziemy zwracać na nie w ogóle uwagi i totalnie nawet się nie dowiedziałam czy je widać czy znikły zapytałam jeszcze raz to mi powiedziała ja ich nie widzę . Najważniejsza teraz jest moja ciąża a nie jakieś polipy.
Ale nie było widać zarodka ani ciałka żółtego 😞 co to znaczy ?
Kazała mi brać clexane heparyne w zastrzykach do brzucha całą ciążę plus 6tyg po porodzie
A trochę się tylko przylamalam zarodka nie było widać 😢

Ja po wizycie wczorajszej . Wczoraj miałam 4+5 był widoczny tylko pecharzyk ciążowy 6.6mm . Bez zarodka 😕
Chciałam się dowiedzieć czy polipy znikły to mi powiedziała ze teraz polipami się nie zajmujemy tylko ciąża i nie będziemy zwracać na nie w ogóle uwagi i totalnie nawet się nie dowiedziałam czy je widać czy znikły zapytałam jeszcze raz to mi powiedziała ja ich nie widzę . Najważniejsza teraz jest moja ciąża a nie jakieś polipy.
Kazała mi brać clexane heparyne w zastrzykach do brzucha całą ciążę plus 6tyg po porodzie

Ja byłam w tamtym tygodniu na NFZ na wizycie w 5+4 to z łaski na moją prośbę sprawdził czy pęcherzyk jest w ogóle tam gdzie być powinien. Nie przybliżył nawet sobie żeby sprawdzić czy w środku coś widać ani nie zmierzył. Zobaczył, ze jest wydrukowal , napisał skierowanie na badania i do widzenia. W środę idę na wizytę prywatną będzie 6+4 i mam ogromną nadzieję że pani doktor wkoncu mi coś pokaże bo w takim stresie żyć się nie da.

Ja byłam w tamtym tygodniu na NFZ na wizycie w 5+4 to z łaski na moją prośbę sprawdził czy pęcherzyk jest w ogóle tam gdzie być powinien. Nie przybliżył nawet sobie żeby sprawdzić czy w środku coś widać ani nie zmierzył. Zobaczył, ze jest wydrukowal , napisał skierowanie na badania i do widzenia. W środę idę na wizytę prywatną będzie 6+4 i mam ogromną nadzieję że pani doktor wkoncu mi coś pokaże bo w takim stresie żyć się nie da.
Dokładnie nie da się . A ile mm miał wtedy twój pecherzyk ciążowy

Mi się wydaję, że w 4+5 to nie ma szans zobaczyć nic więcej niż pęcherzyk.. Ale ja się nie znam na tym do końca :) Nie stresuj się, ciąża jest ładnie zagnieżdżona i nie widać polipów, ty chyba dobrze ☺️!!!

Mi się wydaję, że w 4+5 to nie ma szans zobaczyć nic więcej niż pęcherzyk.. Ale ja się nie znam na tym do końca :) Nie stresuj się, ciąża jest ładnie zagnieżdżona i nie widać polipów, ty chyba dobrze ☺!!!
Nie wiem ja jakoś nerwowa byłam po wizycie. A na wizycie babka mi mierzyć ciśnienie a tam puls 130 😲 mówi chyba się stresujemy. A kiedy widać zarodka? Bo ja z tych nerwów umówiłam się za tydzień w poniedziałek potem też mam za tydzień po tym kolejnym potem za 2tyg potem za 2tyg nie za często te usg bo ja już waryjuje. Idę za tydzień w poniedziałek to będzie 5+6

reklama
@sówka91 o której masz dziś wizytę? Tak na marginesie - Pisałaś, że robisz doktorat. To nasza następna wspólna cecha. Tylko, że ja już po :)
No i ja też w każdej ciąży plamilam. Teraz póki co nie mam plamienia, ale przy każdej wizycie w toalecie jestem zestresowana...
Trzymam kciuki za ❤️ :)

Dziś jest więcej wizyt. Napiszecie dziewczyny na którą macie? 🙂 Liczymy na sporo ❤️❤️❤️ 🙂

Do góry