reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Nie ma sprawy, od tego tu jesteśmy aby się wspierać. Uwierz mi, że u mojego syna przewijał sie taki jeden gigant już od punktu przedszkolnego poprzez przedszkole ktore sie ciągnęło przez zmiane reformy potem zerówkę i do klasy pierwszej tez trafili. Gdyby nie zawirowania w moim życiu i zamknięcie pewnych rozdziałów przeprowadzka to mlody by sie dalej męczył a juz dochodzilo do rekoczynów.. niestety matka myślała ze pozjadala wszelkie rozumy.. ahh długa historia
U mnie też właśnie taką jest tamta matka, szczeka lepiej od moje psa. I kłamie jak najeta. Ręce mi się trzesa, próbuję się uspokoić ale szkoda mi mojego dziecka w szkole

Kochana spokojnie! Przede wszystkim nie denerwuj się teraz w tym stanie [emoji4] Zrób tak jak mówią dziewczyny [emoji4]
U mnie też właśnie taką jest tamta matka, szczeka lepiej od moje psa. I kłamie jak najeta. Ręce mi się trzesa, próbuję się uspokoić ale szkoda mi mojego dziecka w szkole

Dziewczynyyyy bede plaaaaakaaaac !!!! Znow zrec mi sie chce !!!! [emoji24]a jak znow wpiernicze 2 dniowy obiad to mi sie maz zapłacze [emoji23]

Nie ukrywam, że też wiecznie głodna jestem ale staram się rozsadnie jeść co nie ukrywam nie zawsze wychodzi mi 😅
Dziewczyny, a jak ze sportem uprawiacie jakiś sport?

Jasne :) wychodze z psem na spacer [emoji14] naokolo 3 blokow bo mam problem z bolacym kolanem [emoji14] jakos nie jestem typem sportowca... :) no jakby snieg byl to bym na sankach zjezdzala :D
Nie ukrywam, że też wiecznie głodna jestem ale staram się rozsadnie jeść co nie ukrywam nie zawsze wychodzi mi [emoji28]
Dziewczyny, a jak ze sportem uprawiacie jakiś sport?

Ja od 9 lutego zostaje sama z młodym bo partner wyjeżdża na szkolenie będzie zjeżdżał tylko na weekendy więc mam zamiar właśnie uderzyć w basen, na pewno w domu jakieś ćwieczenia dla kobiet w ciąży będę uskuteczniać..na wizycie u gina podpytam jak z bieganiem czy można czy już nie wskazane.

reklama
Ja od 9 lutego zostaje sama z młodym bo partner wyjeżdża na szkolenie będzie zjeżdżał tylko na weekendy więc mam zamiar właśnie uderzyć w basen, na pewno w domu jakieś ćwieczenia dla kobiet w ciąży będę uskuteczniać..na wizycie u gina podpytam jak z bieganiem czy można czy już nie wskazane.
Z tego co
Z tego co wiem, jeśli biegalas przed ciąża, nie musisz rezygnować z aktywności. Oczywiście lepiej uzgodnić wszystko z lekarzem 😊
Dziewczyny, zaczynacie już stosować jakieś preparaty na rozstępy, a raczej im zapobiegające?

Do góry