reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
No stress. Skoro sprawa byla wczesniej zglaszana ze tamta dokucza. Twoja w koncu nie wytrzymala skoro szkola i mamusia nie potrafi tamtej gowniary ustawic do pionu. Ok. Zwyzywala i co z tego ? Jak miala sie bronic przed docinkami na ktore nikt nie reaguje od 5 lat?
Jeżeli sprawa jest już bardzo napięta i córka nie ma chęci chodzić do szkoły bo jest dręczona przez jakąś gówniare bez wychowania, a matka i szkoła nic nie robi to prosta pilka idz do dyrektora powiedz, ze zglaszasz sprawe do kuratorium i na policję. Gwarantuje Ci, że sprawą sie zajmą bez mrugnięcia okiem. Jeżeli jeszcze na komisariacie pod który należy szkoła pracują funkcjonariusze z podejściem to sprawa będzie prosta i bez stresowa dla ciebie.. a w każdym komisariacie jest wydzial nieletnich

Jeżeli sprawa jest już bardzo napięta i córka nie ma chęci chodzić do szkoły bo jest dręczona przez jakąś gówniare bez wychowania, a matka i szkoła nic nie robi to prosta pilka idz do dyrektora powiedz, ze zglaszasz sprawe do kuratorium i na policję. Gwarantuje Ci, że sprawą sie zajmą bez mrugnięcia okiem. Jeżeli jeszcze na komisariacie pod który należy szkoła pracują funkcjonariusze z podejściem to sprawa będzie prosta i bez stresowa dla ciebie.. a w każdym komisariacie jest wydzial nieletnich
I dzisiaj właśnie tak zagroże, najpierw poczekam co będzie po spotkaniu z pedagogiem. A potem jestem u dyrekcii szkoky

Ale i tak już się zdenerwowalam, aż mi niedobrze
Spokojnie nerwy nic nie pomogą wez dwa głębokie oddechy.. przygotuj sie do tej rozmowy w szkole abyś nie została zaskoczona jakąś rzeczą o ktorej córka mogła nie powiedzieć. Musisz być przygotowana na każdą możliwość nawet na tą, że córka mogła coś zrobić. Musisz byc merytorycznie przygotowana abyś miala argumenty na to co bedą próbować wciskać. Pamiętaj, że to jest zemsta na skargi ktore złożyłaś przed tymi 2 mc. Nie daj sie sprowokować i wprowadzić w histerie bądź złość. Rozmawiaj rozważnie a jak bedziesz widziała, że rozmowa nie idzie obiektywnie to powiedz, że sprawą zajmie sie kuratorium bo tu nie ma kompetentnej osoby do wyjaśnienia sprawy.

Spokojnie nerwy nic nie pomogą wez dwa głębokie oddechy.. przygotuj sie do tej rozmowy w szkole abyś nie została zaskoczona jakąś rzeczą o ktorej córka mogła nie powiedzieć. Musisz być przygotowana na każdą możliwość nawet na tą, że córka mogła coś zrobić. Musisz byc merytorycznie przygotowana abyś miala argumenty na to co bedą próbować wciskać. Pamiętaj, że to jest zemsta na skargi ktore złożyłaś przed tymi 2 mc. Nie daj sie sprowokować i wprowadzić w histerie bądź złość. Rozmawiaj rozważnie a jak bedziesz widziała, że rozmowa nie idzie obiektywnie to powiedz, że sprawą zajmie sie kuratorium bo tu nie ma kompetentnej osoby do wyjaśnienia sprawy.
Szkoda że mój mąż jest w pracy, dzięki za wsparcie psychiczne

Hej coś w tym jest bo u mnie np juz nie obserwuje lejącego się śluzu wręcz mam wrażenie, że zaraz miałabym dostać okres nie wiem jak wam to opisać ale przed okresem zawsze miałam takie odczucia pustki i 2 dni później byl okres no teraz to logiczne, że nie powinnam dostać ale uczucie głupie.. przedwczoraj w ogole mnie piersi nie bolały, a wczoraj jak sie rozebrałam to myślalam że mi odpadną.

Mam to samo!

reklama
Szkoda że mój mąż jest w pracy, dzięki za wsparcie psychiczne
Nie ma sprawy, od tego tu jesteśmy aby się wspierać. Uwierz mi, że u mojego syna przewijał sie taki jeden gigant już od punktu przedszkolnego poprzez przedszkole ktore sie ciągnęło przez zmiane reformy potem zerówkę i do klasy pierwszej tez trafili. Gdyby nie zawirowania w moim życiu i zamknięcie pewnych rozdziałów przeprowadzka to mlody by sie dalej męczył a juz dochodzilo do rekoczynów.. niestety matka myślała ze pozjadala wszelkie rozumy.. ahh długa historia

Do góry