reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Pregna plus (od dwóch dni hehe) wcześniej brałam kwas foliowy
Ja dopiero od 4 miesiąca zacznę, udało mi się uniknąć rozstępów w obu ciążach więc sądzę że tym razem też się uda[emoji106]

Jeśli o moja aktywność to dużo spaceruje z psami i nie mam zamiaru przestać [emoji16]

A bierzecie jakieś witaminy?
Ja kwas foliowy i witaminę D [emoji16]

reklama
Ale jak to gdzies widzialam to nie rozstepy to pasy tygrysa :)
Nie stosuję żadnych preparatów poza dobrym nawilżeniem skóry i raczej nie zamierzam tego zmieniać. W pierwszej ciąży wydałam majątek na różnego rodzaju kremy i niestety mam bardzo dużo rozstępów, ale od zawsze miałam skłonność do ich postawania. Ma je też moja mama i miała babcia, więc chyba trzeba się z tym pogodzić ;)

Ale jak to gdzies widzialam to nie rozstepy to pasy tygrysa :)
O wlasnie :)
JjZKTmpIqztIwdtE.jpeg

No to super :) ja sie glowie czy do rodzinnej nie zajsc na pogaduszki... bo mloda i fajna babka i moze cos podpowie :) ale to juz raczej po walentynkach pojde :) mam nadzieje ze brzuch szybko nie pojdzie do przodu zanim nie pojde do jakiegos konkretnego specjalisty i zanim nie wroce do pracy ;) w sumie musi sie przebic przez warstwe tluszczyku :)
Umówiłam się do położnej na za tydzień w czwartek i tam pewnie poznam datę mojego jedynego usg w tej ciąży wiec ważna data do której będę odliczać dni

Dzwonilam do gina. Mam sie dzis pojawic do 15... kurde blaszka. Lece sie kapac :D

Powiedzialam jaka beta jaki przyrost. Nic wiecej nie zdazylam powiedziec [emoji23] ktory dzien , kiedy okres... nic [emoji23]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry