reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Mdlosci mam przez caly dzien. Noe tylko rano... sa caly czas. Musze cos zjesc zeby bylo lepiej. Jak tylko nadchodzi lekki glod to masakra. No i nie wszystko moge. Siedze i mysle co bym mogla zjesc zeby mnie nie odrzucilo. A gdy dzien sie konczy to musze sie położyć to albo mi slabo albo mysle tylko jak pohamowac mdlosci. I wtedy pomaga tylko sen.
Do kuchni nie wchodze... nawet nie zblizam sie do zmywarki. Tam najwieksze zlo!
A co do dzieci w domu to masakra. Nie mam sil na zabawe. A tu tylko nowe pomysly...
Ja juz odliczam czas. Wieeze ze poprawi sie za.. ile? 5 tygodni? To ponad miesiac. To dlugoooo.
Ciesze sie ze rano moge sie zebrac i isc do pracy. Inaczej bym zwariowala. A no i najważniejsze ze czas leci szybcieeej tam. Wiec oby jak najdłużej.. [emoji3059]
Ja dzisiaj mam 7 tydzień i jakoś cudowne uzdrowienie . Na jedno super,A na drugie jakieś lekkie schizy mnie łapią czy jest ok.
Tak z dnia na dzień,a wczoraj był dramat

reklama
Ja dzisiaj mam 7 tydzień i jakoś cudowne uzdrowienie . Na jedno super,A na drugie jakieś lekkie schizy mnie łapią czy jest ok.
Tak z dnia na dzień,a wczoraj był dramat
Mialam tak w poprzedniej ciazy, nagle wlasnie ok 7 tyg uzdrowienie, malo tego chcialo mi sie znowu kawy! Bylam pewna na 90 proc ze cos zlego sie wydarzy...no i wydarzylo, tydzien pozniej jak mnie wziely mdlosci, to ze zdwojona sila ;) takze głowa do góry :)

Witajcie dziewczynki 🤗Dołączam do oczekujących październikowych mam...Jestem w 6tyg ciąży po in vitro. Usg serduszkowe 9marca.bo wczoraj nie bylo jeszcze go widać niestety😕
32 lata z Rzeszowa.
Chyba jako jedyna co? Czy są tu jeszcze dziewuszki z tych okolic ?
No i jak to ja..duzo gadam a I tak zapomnialam o najwazniejszy.. Że wedlug moich kalkulacji termin 16.10 a życie I tak zrobi po swojemu 😉

Witajcie dziewczynki [emoji847]Dołączam do oczekujących październikowych mam...Jestem w 6tyg ciąży po in vitro. Usg serduszkowe 9marca.bo wczoraj nie bylo jeszcze go widać niestety[emoji53]
32 lata z Rzeszowa.
Chyba jako jedyna co? Czy są tu jeszcze dziewuszki z tych okolic ?

U mnie tez ciaza po in vitro [emoji4] kiedy był transfer? Ile dni miał zarodek?

reklama
Dziewczyny jakie macie objawy i w którym tygodniu jesteście ?
Martwię się bo jestem po 2 poronieniach.

W obecnej ciąży prawie nie mam objawów. Delikatnie wrażliwsze piersi i to wszystko. Nie mam więcej objawów

Do góry