reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Dziewczyny jakie macie objawy i w którym tygodniu jesteście ?
Martwię się bo jestem po 2 poronieniach.

W obecnej ciąży prawie nie mam objawów. Delikatnie wrażliwsze piersi i to wszystko. Nie mam więcej objawów
Wg ostatniej miesiączki to 7+3,Wg usg 6+6. Tez jestem po poronieniu.Lekkie ciągnięcie w podbrzuszu, ale to może 2 razy w ciągu dnia. Minimalnie wrazliwsze piersi. A tak,to tylko i wyłącznie brak okresu 😉

reklama
Dziewczyny jakie macie objawy i w którym tygodniu jesteście ?
Martwię się bo jestem po 2 poronieniach.

W obecnej ciąży prawie nie mam objawów. Delikatnie wrażliwsze piersi i to wszystko. Nie mam więcej objawów

Wg ostatniego usg dziś 7+4 [emoji4]

Objawy zelżały, czasem brodawki bolą i są wrażliwe. Poza tym czasem mdłości ale nie mecza mocno

Super Kochana!!!! Wiedziałam że wszytsko Becia dobrze. Który tydzień?
Jestem po wizycie. Zgadnijcie kto zeskakiwał z samolotu, żeby zwymiotowac do zlewu [emoji111] słyszałam serduszko, termin 1 października. Do końca ciąży zastrzyki i więcej leżeć niż chodzić. :)

Poszłam w pracy siku i jak chlusnęło krwią zdenerwowałam się ręce opadły wyszłam z pracy nic nikomu nie powiedziałam z tego wszystkiego na 13 jadę do lekarza dziewczyny strasznie się boję!

Ja że zmywarka mam to samo.w Tatarzy że naczynia są w niej 2h i już od razuodruh wymiotny . Tak samo reaguje na worek że śmieciami. Dzisiaj mąż wyrzucilppakowanie po szynce wędzonej. Dużo już nie brakowało... Ale ogólnie to mdłości nie mam [emoji848][emoji848]
Mdlosci mam przez caly dzien. Noe tylko rano... sa caly czas. Musze cos zjesc zeby bylo lepiej. Jak tylko nadchodzi lekki glod to masakra. No i nie wszystko moge. Siedze i mysle co bym mogla zjesc zeby mnie nie odrzucilo. A gdy dzien sie konczy to musze sie położyć to albo mi slabo albo mysle tylko jak pohamowac mdlosci. I wtedy pomaga tylko sen.
Do kuchni nie wchodze... nawet nie zblizam sie do zmywarki. Tam najwieksze zlo!
A co do dzieci w domu to masakra. Nie mam sil na zabawe. A tu tylko nowe pomysly...
Ja juz odliczam czas. Wieeze ze poprawi sie za.. ile? 5 tygodni? To ponad miesiac. To dlugoooo.
Ciesze sie ze rano moge sie zebrac i isc do pracy. Inaczej bym zwariowala. A no i najważniejsze ze czas leci szybcieeej tam. Wiec oby jak najdłużej.. [emoji3059]

Poszłam w pracy siku i jak chlusnęło krwią zdenerwowałam się ręce opadły wyszłam z pracy nic nikomu nie powiedziałam z tego wszystkiego na 13 jadę do lekarza dziewczyny strasznie się boję!
Kochana, głowa do góry, bo to jeszcze nic nie musi oznaczać, wiesz o tym! Czekamy na wieści i trzymamy kciuki za Ciebie!!!!

reklama
Do góry