reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Dziewczyny jakie macie objawy i w którym tygodniu jesteście ?
Martwię się bo jestem po 2 poronieniach.

W obecnej ciąży prawie nie mam objawów. Delikatnie wrażliwsze piersi i to wszystko. Nie mam więcej objawów
Wg ostatniej miesiączki to 7+3,Wg usg 6+6. Tez jestem po poronieniu.Lekkie ciągnięcie w podbrzuszu, ale to może 2 razy w ciągu dnia. Minimalnie wrazliwsze piersi. A tak,to tylko i wyłącznie brak okresu 😉

reklama
Dziewczyny jakie macie objawy i w którym tygodniu jesteście ?
Martwię się bo jestem po 2 poronieniach.

W obecnej ciąży prawie nie mam objawów. Delikatnie wrażliwsze piersi i to wszystko. Nie mam więcej objawów

Wg ostatniego usg dziś 7+4 [emoji4]

Objawy zelżały, czasem brodawki bolą i są wrażliwe. Poza tym czasem mdłości ale nie mecza mocno

Super Kochana!!!! Wiedziałam że wszytsko Becia dobrze. Który tydzień?
Jestem po wizycie. Zgadnijcie kto zeskakiwał z samolotu, żeby zwymiotowac do zlewu [emoji111] słyszałam serduszko, termin 1 października. Do końca ciąży zastrzyki i więcej leżeć niż chodzić. :)

Poszłam w pracy siku i jak chlusnęło krwią zdenerwowałam się ręce opadły wyszłam z pracy nic nikomu nie powiedziałam z tego wszystkiego na 13 jadę do lekarza dziewczyny strasznie się boję!

Ja że zmywarka mam to samo.w Tatarzy że naczynia są w niej 2h i już od razuodruh wymiotny . Tak samo reaguje na worek że śmieciami. Dzisiaj mąż wyrzucilppakowanie po szynce wędzonej. Dużo już nie brakowało... Ale ogólnie to mdłości nie mam [emoji848][emoji848]
Mdlosci mam przez caly dzien. Noe tylko rano... sa caly czas. Musze cos zjesc zeby bylo lepiej. Jak tylko nadchodzi lekki glod to masakra. No i nie wszystko moge. Siedze i mysle co bym mogla zjesc zeby mnie nie odrzucilo. A gdy dzien sie konczy to musze sie położyć to albo mi slabo albo mysle tylko jak pohamowac mdlosci. I wtedy pomaga tylko sen.
Do kuchni nie wchodze... nawet nie zblizam sie do zmywarki. Tam najwieksze zlo!
A co do dzieci w domu to masakra. Nie mam sil na zabawe. A tu tylko nowe pomysly...
Ja juz odliczam czas. Wieeze ze poprawi sie za.. ile? 5 tygodni? To ponad miesiac. To dlugoooo.
Ciesze sie ze rano moge sie zebrac i isc do pracy. Inaczej bym zwariowala. A no i najważniejsze ze czas leci szybcieeej tam. Wiec oby jak najdłużej.. [emoji3059]

Poszłam w pracy siku i jak chlusnęło krwią zdenerwowałam się ręce opadły wyszłam z pracy nic nikomu nie powiedziałam z tego wszystkiego na 13 jadę do lekarza dziewczyny strasznie się boję!
Kochana, głowa do góry, bo to jeszcze nic nie musi oznaczać, wiesz o tym! Czekamy na wieści i trzymamy kciuki za Ciebie!!!!

reklama
Do góry