reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Dziewczyny a może ja wcale nie byłam w ciąży? Może to menopauza albo inne schorzenie? Robiłam dzisiaj test jest negatywny. Wczoraj plamiłam starą krwią bardzo mało. A dzisiaj spokój tylko czuję lekkie rwanie z lewej strony. No ale pytanie to czemu mam mdłości i resztę tkliwe piersi podniesioną temp. Itd... Czy może być tak że okres mi się zmniejszył nagle a owulację nadal mam. Muszę zmienić ginekologa bo ona wogule mi badań nie robi.
Coś mi się wydaje,że powinnaś jak najszybciej znaleźć dobrego ginekologa który Cię zdiagnozuje, przebada i pomoże.
Takie objawy mogą być związane z zaburzeniami hormonalnymi to napewno.
Jeśli lekarz.wczoraj nic nie widział a test wyszedł negatywny to wygląda na to że faktycznie to nie ciaza- możesz jeszcze zrobić bete wtedy będziesz już pewna.

reklama
Weszłam do domu. Nati zobaczył książeczkę ciąży i patrzy MAMO KOCHAM CIĘ i się przytulił do brzucha i mówi będę miał brata?

I sam się dowiedział[emoji4][emoji178][emoji178]
Jak slodko❤
My jeszcze nie mówimy ale już podgaduje Zosie czy by się opiekowała dzidziusiem:-)

Chyba wszytrzymam się jeszcze że 3 tygodnie zanim zacznę się chwalic:-) ale tak się cieszę że nie wiem czy to utrzymam tyle w tajemnicy:-)

Dziewczyny a z takich miłych tematów :) Wiem, że wcześnie, ale...
Myślałyście nad imionami? :)
Ja czasem myślę, jak jakieś słyszę to się zastanawiam czy by pasowalo:-)
U nas napewno będzie klasyczne i proste.zawsze chciałam Laure ale męża nie przekonam - narazie mamy córeczkę Zosie:-)

Hej dziewczynki! Dolaczam sie do Was z Warszawy. Ginka mowi zeby odliczac czas do 5 pazdziernika.. hehe. Dzis 7 i 2. Wlasnie wrocilam z wizyty. Tam podobno u mnie w brzuchu siedza BLIZNIAKIII!!! a dzis slyszalam dwa male serduszka :) jestem w szoku. Pewnie troche minie nim dojde do siebie.

Wysyp bliźniaków! Wspaniałe, podwójne gratulacje[emoji173]️[emoji173]️ Tez mam 7t2d [emoji846]

Jak slodko[emoji173]
My jeszcze nie mówimy ale już podgaduje Zosie czy by się opiekowała dzidziusiem:-)

Chyba wszytrzymam się jeszcze że 3 tygodnie zanim zacznę się chwalic:-) ale tak się cieszę że nie wiem czy to utrzymam tyle w tajemnicy:-)
Ja nawet mówić mu jeszcze nie chciałam. 8 lat ma,przeczytał,zobaczył książeczkę brzuch i już wiedział.
Rozmawiałam z nim teraz . Studzę go.

reklama
Do góry