Rudaa94
Fanka BB :)
Swietna
Czas uwierzyć.
Zamówiłam [emoji178][emoji178]Zobacz załącznik 1081762
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czas uwierzyć.
Zamówiłam [emoji178][emoji178]Zobacz załącznik 1081762
Bardzo mi przykro naprawdę.Dziewczyny mam wynik, musze się pozegnac moja beta z dzis to 48..jest mi strasznie przykro, mialam jednak nadzieję. Ide sie wyplakac. A Wam zycze wszystkiego dobrego.
Bardzo mi przykro ale z uwagi na to,że nie było nawet pęcherzyka,to była to ciąża biochemiczna. Nie jest reguła, że beta musi spać do 5 i wtedy po raz kolejny będziesz miała krwawienie. Dni płodne jeśli do tej pory miałaś regularny okres, mogą się pojawić już w następnym miesiącu. Także głowa do góry!Pewnie mam nadzieję ze szybko pojdzie tylko nie wiem jak teraz ogarnac caly cykl, najlepiej chyba bez spiny bo to co mam teraz to moze okres...
Czyli teoretycznie nie ma szans na owulacje w najblizszym czasie? Tak sie zastanawiam bo znajoma poronila 31.12 a teraz jest juz w 5 tyg ciąży, wiec musiala zajsc zaraz po poronieniu...
Ja miałam ponad 36Dziewczyny mam pytanie - badałyście progesteron ? Jaki miał poziom ?
Ja na początku miałam plamienia i progesteron ok 13 ng/ml myślę, że stąd plamienia. Od wczoraj (4+2) jest czysto i urosła i beta i progesteron do 22,10 ng/ml, więc chyba te plamienia wynikały z niższego poziomu.
To jak najbardziej może być okres (sama też przy takiej becie miałam), no i miałam od razu owulacje w pierwszym cyklu.. bardzo dużo dziewczyn zachodzi w ciążę od razu po..Czyli teoretycznie nie ma szans na owulacje w najblizszym czasie? Tak sie zastanawiam bo znajoma poronila 31.12 a teraz jest juz w 5 tyg ciąży, wiec musiala zajsc zaraz po poronieniu...
Ja 10 dni po owu miałam 33, w dniu spodziewanej miesiączki 56, a po kilku dniach 44.. No ale lekarz i tak dal duphaston, no i powiedział, że progesteronu się nie bada, bo to bez sensu, no i nic nie mówi, bo on jest wydzielany skokowo.. choć ja uważam, że jakiś sens to mimo wszystko maDziewczyny mam pytanie - badałyście progesteron ? Jaki miał poziom ?
Ja na początku miałam plamienia i progesteron ok 13 ng/ml myślę, że stąd plamienia. Od wczoraj (4+2) jest czysto i urosła i beta i progesteron do 22,10 ng/ml, więc chyba te plamienia wynikały z niższego poziomu.
Ja poroniłam 3 stycznia. A teraz ok 5 tydzieńCzyli teoretycznie nie ma szans na owulacje w najblizszym czasie? Tak sie zastanawiam bo znajoma poronila 31.12 a teraz jest juz w 5 tyg ciąży, wiec musiala zajsc zaraz po poronieniu...