reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny mam wynik, musze się pozegnac :( moja beta z dzis to 48..jest mi strasznie przykro, mialam jednak nadzieję. Ide sie wyplakac. A Wam zycze wszystkiego dobrego.
Bardzo mi przykro naprawdę.
Jestem po dwóch stratach i wiem jak to boli. Nie poddawaj się walcz od razu jeśli tak beta spada to jak spadnie do 4 to dostaniesz @ lepiej żebyś sama się oczyscila wtedy możesz w kolejnym cyklu juz zacząć i wtedy organizm pamięta tzn bardzo szybko się zachodzi w ciążę po stracie naturalnej. Tule cie mocno 😘
I 3maj się .

Pewnie :) mam nadzieję ze szybko pojdzie ;) tylko nie wiem jak teraz ogarnac caly cykl, najlepiej chyba bez spiny ;) bo to co mam teraz to moze okres...
Bardzo mi przykro 😞 ale z uwagi na to,że nie było nawet pęcherzyka,to była to ciąża biochemiczna. Nie jest reguła, że beta musi spać do 5 i wtedy po raz kolejny będziesz miała krwawienie. Dni płodne jeśli do tej pory miałaś regularny okres, mogą się pojawić już w następnym miesiącu. Także głowa do góry!

Czyli teoretycznie nie ma szans na owulacje w najblizszym czasie? Tak sie zastanawiam bo znajoma poronila 31.12 a teraz jest juz w 5 tyg ciąży, wiec musiala zajsc zaraz po poronieniu...

po wystąpieniu krwawienia i oczyszczeniu możesz mieć owulacje nawet w ciągu kilku dni. Bardzo mi przykro że beta spadła ale jestem pewna że szybko do nas dołączysz

Dziewczyny mam pytanie - badałyście progesteron ? Jaki miał poziom ?

Ja na początku miałam plamienia i progesteron ok 13 ng/ml myślę, że stąd plamienia. Od wczoraj (4+2) jest czysto i urosła i beta i progesteron do 22,10 ng/ml, więc chyba te plamienia wynikały z niższego poziomu.

Załączniki

• 50A2E5B9-0134-4B7B-9BCB-4FB75191E495.jpeg
    50A2E5B9-0134-4B7B-9BCB-4FB75191E495.jpeg
    14,2 KB · Wyświetleń: 70

Ja na początku miałam plamienia i progesteron ok 13 ng/ml myślę, że stąd plamienia. Od wczoraj (4+2) jest czysto i urosła i beta i progesteron do 22,10 ng/ml, więc chyba te plamienia wynikały z niższego poziomu.
Ja miałam ponad 36
Później 27
Bez plamień.
Mam leki

Czyli teoretycznie nie ma szans na owulacje w najblizszym czasie? Tak sie zastanawiam bo znajoma poronila 31.12 a teraz jest juz w 5 tyg ciąży, wiec musiala zajsc zaraz po poronieniu...
To jak najbardziej może być okres (sama też przy takiej becie miałam), no i miałam od razu owulacje w pierwszym cyklu.. bardzo dużo dziewczyn zachodzi w ciążę od razu po..

Ja 10 dni po owu miałam 33, w dniu spodziewanej miesiączki 56, a po kilku dniach 44.. No ale lekarz i tak dal duphaston, no i powiedział, że progesteronu się nie bada, bo to bez sensu, no i nic nie mówi, bo on jest wydzielany skokowo.. choć ja uważam, że jakiś sens to mimo wszystko ma ;)

reklama
Do góry