Szperanina
Aktywna w BB
U mnie dzisiaj 6+5U mnie dzisiaj 7+0, usg mam 26.02, termin porodu 7.10 [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzisiaj 6+5U mnie dzisiaj 7+0, usg mam 26.02, termin porodu 7.10 [emoji846]
Ja jutro na pierwsze 6+6... stracha zaczynam miec [emoji23]
U mnie dzisiaj 6+5 [emoji5]
bedzie pierwsze 25.02Jesteś już po pierwszym usg? Czy to będzie pierwsze?[emoji846]
Bardzo bliskie, jedna po drugiej hehehFajnie, ze mamy tu wszystkie bliskie terminy [emoji846]
A w październiku wymiana tylko na porodowkachFajnie, ze mamy tu wszystkie bliskie terminy [emoji846]
bedzie pierwsze 25.02
Ty masz jutro, a ja jeszcze caaaały tydzień czekania na serduszko Już się nie mieszczę w spodnie, mam tylko jedne wygodne dresy po domu, ale czekam ze ściągnięciem ubrań ciążowych do serduszkowej wizytyCaly miesiac wszyscy beda blisko siebie bo jeszcze moze sie wszystko zmieniac
A w październiku wymiana tylko na porodowkach
Ty masz jutro, a ja jeszcze caaaały tydzień czekania na serduszko Już się nie mieszczę w spodnie, mam tylko jedne wygodne dresy po domu, ale czekam ze ściągnięciem ubrań ciążowych do serduszkowej wizyty
Przykro mi:-/ trzymaj sieDziewczyny mam wynik, musze się pozegnac moja beta z dzis to 48..jest mi strasznie przykro, mialam jednak nadzieję. Ide sie wyplakac. A Wam zycze wszystkiego dobrego.