Anna_87
Fanka BB :)
obyFajnie! Ja nie wytrzymałam, poszłam sprawdzić tylko czy dobrze umiejscowiony zarodek i serduszko było! U Ciebie to juz duza fasolka będzie [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
obyFajnie! Ja nie wytrzymałam, poszłam sprawdzić tylko czy dobrze umiejscowiony zarodek i serduszko było! U Ciebie to juz duza fasolka będzie [emoji173]️
Czekamy aż nam się tu pochwalisz dobrymi wiadomościamiDziękuję, to Wy sie trzymajcie, dbajcie o siebie a ja staram sie dalej.
Pewnie mam nadzieję ze szybko pojdzie tylko nie wiem jak teraz ogarnac caly cykl, najlepiej chyba bez spiny bo to co mam teraz to moze okres...Czekamy aż nam się tu pochwalisz dobrymi wiadomościami
Dokładnie niech rośnie zdrowo.Hej.
Teraz niech rośnie zdrowo.[emoji178][emoji178]
Okres dostaniesz przy becie poniżej 5.Pewnie mam nadzieję ze szybko pojdzie tylko nie wiem jak teraz ogarnac caly cykl, najlepiej chyba bez spiny bo to co mam teraz to moze okres...
Czyli teoretycznie nie ma szans na owulacje w najblizszym czasie? Tak sie zastanawiam bo znajoma poronila 31.12 a teraz jest juz w 5 tyg ciąży, wiec musiala zajsc zaraz po poronieniu...Okres dostaniesz przy becie poniżej 5.
Różne cuda się zdarzają [emoji178]Czyli teoretycznie nie ma szans na owulacje w najblizszym czasie? Tak sie zastanawiam bo znajoma poronila 31.12 a teraz jest juz w 5 tyg ciąży, wiec musiala zajsc zaraz po poronieniu...
A to też na pierwszym usg bez serduszka Ale wszystko na tamten czas było prawidłowoJakiś czas temu zamieściłam zdjęcie uzg. okazało sie ze ok, zarodek pojawił sie ale jeszcze bez bicia serca, z nadzieja Ze będzie slychan za dwa tygodnie. Zbyt wcześnie poszlam dlatego jajo płodowe było kiepsko widoczne.