Kiedy idziesz na wizytę? Ja mam tak :Też mam zastrzyki. Ale nie wiem do kiedy.
W niedziele to besziec4+4 potem 6 potem 8 potem 12 po po poronieniach mam early scan czyli wcześniejsze wskazane usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy idziesz na wizytę? Ja mam tak :Też mam zastrzyki. Ale nie wiem do kiedy.
Ja byłam w 4+4 ,7lutegoKiedy idziesz na wizytę? Ja mam tak :
W niedziele to besziec4+4 potem 6 potem 8 potem 12 po po poronieniach mam early scan czyli wcześniejsze wskazane usg
Powiedz mi widać coś było ???Ja byłam w 4+4 ,7lutego
Teraz idę 25.02 w 7+1 . Zastrzyków mam 20 , po 1 dziennie
Ja przy ostatniej ciąży zrobiłam zastrzyk rano, a poród się zaczął wieczorem, no i miałam cięcie następnego dnia. Wszystko było ok, ale też miałam dawkę profilaktyczną, czyli 0.4Tak właśnie dokładnie jest mogą wystąpić plamienia to wtedy mam odstawić acard a potem do niego wrócić mi kazali brać do 34tyg w razie "w" jakby dzieciątko się wcześniej urodziło bo przy cc trzeba 3tyg wcześniej odstawić acard ale nie wcześniej em jak z heparyna.
Dowiem się w niedzielę mam wizytę wiec jak coś mi każe to musze wbijać boje aie tego jak cholera
Był pęcherzyk i ziarenko. Czyli wszystko jak trzeba.Powiedz mi widać coś było ???
Bo też idę 4+4
Długo się staraliscie? Macie jakieś dzieci już
My jeszcze nie to nasze 1sze wychuchane jak nie wiem wyczekane upragnione
Widzę widzę jest jest mały babelek siedzi sobie tam ja też wam dam znać co mi powie choć ja mam dwa bonusy do tej ciąży w endometrium są dwa polipy 10mm i 9mm jest duża szansa ze ciąża to wchłonie dlatego sobie dużo odpoczywam terazBył pęcherzyk i ziarenko. Czyli wszystko jak trzeba.
Mam syna z 1 związku.
Trudno mi powiedzieć czy długo. W zeszłym roku wyszło za 2 razem Ale pozamaciczna,później 6 miesięcy anty. Odstawiłam i pęcherzyk nie pękał. W lutym tego roku miałam przyjść na monitoring Ale byłam już w ciąży.Zobacz załącznik 1081258
Ja miałam usunięty w październiku też polipWidzę widzę jest [emoji7][emoji7][emoji7] jest mały babelek siedzi sobie tam [emoji38] ja też wam dam znać co mi powie choć ja mam dwa bonusy do tej ciąży w endometrium są dwa polipy 10mm i 9mm jest duża szansa ze ciąża to wchłonie dlatego sobie dużo odpoczywam teraz
A ile miał ze usuwalas?Ja miałam usunięty w październiku też polip