reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
My wracamy od mojego mamy.
Nie wie jeszcze nic.
Pojechaliśmy do jego starszej siostry, wchodzę A ona do mnie,co taka blada jesteś. Mówię,że pewnie wirus,A tam jej córka mówi TAKI PEWNIE JAK MÓJ i uśmiech.
Miesiąc więcej jest niż ja,na wrzesień[emoji178][emoji178]
Chciałam żeby była moja położna,no ale cóż.

Ja się ucieszyłam że zostawiłam sobie większość ubrań po synku, ale teraz tak sobie myślę że on te pierwsze mial wiosenno-letnie, a teraz dziecko przyjdzie na świat na jesień.. Wiec nie obędzie się bez zakupu śpiworków, kombinezonów, czapek... 😎

Tak właśnie dokładnie jest mogą wystąpić plamienia to wtedy mam odstawić acard a potem do niego wrócić mi kazali brać do 34tyg w razie "w" jakby dzieciątko się wcześniej urodziło bo przy cc trzeba 3tyg wcześniej odstawić acard ale nie wcześniej em jak z heparyna.
Dowiem się w niedzielę mam wizytę wiec jak coś mi każe to musze wbijać 🤕 boje aie tego jak cholera
Ja przy ostatniej ciąży zrobiłam zastrzyk rano, a poród się zaczął wieczorem, no i miałam cięcie następnego dnia. Wszystko było ok, ale też miałam dawkę profilaktyczną, czyli 0.4 ;)

Powiedz mi widać coś było ???
Bo też idę 4+4
Długo się staraliscie? Macie jakieś dzieci już
My jeszcze nie to nasze 1sze wychuchane jak nie wiem wyczekane upragnione
Był pęcherzyk i ziarenko. Czyli wszystko jak trzeba.
Mam syna z 1 związku.
Trudno mi powiedzieć czy długo. W zeszłym roku wyszło za 2 razem Ale pozamaciczna,później 6 miesięcy anty. Odstawiłam i pęcherzyk nie pękał. W lutym tego roku miałam przyjść na monitoring Ale byłam już w ciąży.
20200208_151352.jpeg

Był pęcherzyk i ziarenko. Czyli wszystko jak trzeba.
Mam syna z 1 związku.
Trudno mi powiedzieć czy długo. W zeszłym roku wyszło za 2 razem Ale pozamaciczna,później 6 miesięcy anty. Odstawiłam i pęcherzyk nie pękał. W lutym tego roku miałam przyjść na monitoring Ale byłam już w ciąży.Zobacz załącznik 1081258
Widzę widzę jest 😍😍😍 jest mały babelek siedzi sobie tam 😆 ja też wam dam znać co mi powie choć ja mam dwa bonusy do tej ciąży w endometrium są dwa polipy 10mm i 9mm jest duża szansa ze ciąża to wchłonie dlatego sobie dużo odpoczywam teraz

Widzę widzę jest [emoji7][emoji7][emoji7] jest mały babelek siedzi sobie tam [emoji38] ja też wam dam znać co mi powie choć ja mam dwa bonusy do tej ciąży w endometrium są dwa polipy 10mm i 9mm jest duża szansa ze ciąża to wchłonie dlatego sobie dużo odpoczywam teraz
Ja miałam usunięty w październiku też polip

reklama
Do góry