reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Cześć dziewczynki 😉 mogę się podpiąć? Dzisiaj rano test pokazał dwie kreseczki. W południe robiłam już betę a o 16 potwierdzony wynik: 55,1 :) jeśli wszystko będzie dobrze (oby!) to kalkulatory pokazują mi termin na 25pazdziernika +/- 3-4 dni :D
Pozdrawiam was ciepło 😍

Załączniki

• IMG_20200216_103739.jpg
    IMG_20200216_103739.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 81
reklama
Dodam że mam 30 lat. To będzie moje pierwsze dziecko 😍 jestem świeżynką i nowicjuszką w temacie ciąży 😋
Jutro lecę do lekarza może każe jakieś badania zrobić?
Pragnę prowadzić ciążę 2torowo: prywatnie u mego super doktorka oraz w medicover że względu na wykupiona prywatna opiekę. Ktoś tak robił? Źle myślę?

Ja sie ciut uspokoilam, ale to chyba dlatego, ze rano zrobie badanie i jutro bede juz cos wiedziec....mimo ze na 80proc myślę, ze beta spada..
Krwawie mniej, wlasciwie plamie, bo to nie krwawienie. Ale mam zle przeczucie, mimo ze staram sie zwykle myśleć pozytywnie, tak tu nie potrafie.

Cześć dziewczynki 😉 mogę się podpiąć? Dzisiaj rano test pokazał dwie kreseczki. W południe robiłam już betę a o 16 potwierdzony wynik: 55,1 :) jeśli wszystko będzie dobrze (oby!) to kalkulatory pokazują mi termin na 25pazdziernika +/- 3-4 dni :D
Pozdrawiam was ciepło 😍

mamy podobny termin bo mi pokazuje 23.10 :)
Gratulacje !!!

Pozdrawiam was ciepło 😍
Witaj :) ktory u Ciebie tydzien?

Wiecie co sobie pomyslalam, a moze mam tak wczesna ciaze i to krawienie to implantacja zarodka? Kurde siedze i mysle...

Sabi ja też mam plamienia - praktycznie od kiedy beta się pokazała (wtorek - 2,36miu/ml) do wczoraj. Okres nie przyszedł, dzisiaj już jakoś bardziej sucho - myśle że to było implantacyjne i tyle.
Może u Ciebie też? To częste zjawisko.

reklama
Do góry