reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Czy osłabienie duze, straszna słabość jest objawem ciąży? Nie mam objawów ale to osłabienie jest duze że czasem nie jestem w stanie usiedzieć 😁 często jest mi poprostu słabo
Jest! Ja drugi dzień z rzędu padłam spać o 18 i później o 20 :p co nie zdarzyło mi się od kilku lat

Ja właśnie dzisiaj nawet nie miałam kryzysu. Nie chciało mi się spać... Kurde może coś nie tak i objawy mi zanikają... chociaż cycki dzisiaj bolą niemiłosiernie [emoji848]

a mnie wcale - dalej mrowią i trochę same z siebie dają o sobie znać ale przy dotyku zero bólu 😳 przynajmniej wiem że okres nie nadchodzi 😂

a mnie wcale - dalej mrowią i trochę same z siebie dają o sobie znać ale przy dotyku zero bólu [emoji15] przynajmniej wiem że okres nie nadchodzi [emoji23]
Bo te objawy to nie codziennie tak samo silne i te same objawy.
Ja im dłużej w ciąży tym lepiej się czuje. Przy synu prócz braku okresu nie miałam żadnych objawów.

Bo te objawy to nie codziennie tak samo silne i te same objawy.
Ja im dłużej w ciąży tym lepiej się czuje. Przy synu prócz braku okresu nie miałam żadnych objawów.

Dokładnie :) ja na razie czuje się ok poza zapaleniem pęcherza :) jajnik też przestał boleć.
Z dobrych nowin od wczoraj wieczorem nie mam plamienia :)

reklama
Do góry