reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
witam z rana ja już po śniadaniu, dziś miałam mezowi powiedzieć ze sie udało ale wczoraj jyz wypytał nie dalo sie ukryć [emoji5] na obiad rosół a na kolacje planuje sushi :) co do walentynek to nigdy nie obchodzimy i prezentów tez nie robimy wiec problem z glowy

A jak u Was z toaletą?
Zaparcia?
Bo u mnie wręcz odwrotnie. Ma któraś tak? Że częściej, takie trochę rozwolnienie?
Sorry za taki temat od rana.
U mnie na razie OK, ale wczoraj złapalo mnie rozwolnienie po kawie z mlekiem, ale dosyć szybko przeszło. Toaleta zbudza mnie z samego rana, ale w normie 😃

a mnie wcale - dalej mrowią i trochę same z siebie dają o sobie znać ale przy dotyku zero bólu 😳 przynajmniej wiem że okres nie nadchodzi 😂
Myślę, że te objawy to kwestia organizmu. Ja od początku tylko losowo byłam zmęczona, piersi przestały mnie boleć już przed pozytywnym testem, a nudności zdarzyły się tylko kilka razy. Niektorych złapie później albo wcale :D

A ja wlasnie wrocilam do domu. Mloda do szkoly odprowadzilam z psem to byl blad... jestem tak zmachana ze szok. Z mezem pieknie chodzi... ze mna wariuje [emoji23] dobrze ze niedlugo do mamy na kawe ktorej powiedziala ze nie dostane wiec zostaje mi herbatka [emoji23] zaczelo sie... tego nie mozesz tamtego nie mozesz [emoji23]
U mnie mama to samo 😂

Dzień dobry mamuski 🙋‍♀️
Takie miałam ambitne plany, że rano wstanę, ogarnę się i pojadę na betę i resztę badań i co?... Z moich mega ambitnych planów zostało tylko planowanie 😂 absolutnie mi się nie chce tam jechac. Właściwie to nic mi się nie chce. Siedzę w piżamie i sącze kawę 🤦🏻‍♀️. Może uda mi się chociaż po jakieś zakupy skoczyć bo inaczej z głodu wszyscy tu padniemy.
Ja już nie idę na betę, nie chcę się tak stresować :D Ale wieczorem 1 wizyta u endo i gine :) Plan jest taki aby uregulować TSH, sprawdzić glukozę i insulinę po obciążeniu i ustalić co z metformaxem i duphastonem :) A reszta to zobaczymy co powiedzą :)

reklama
witam z rana ja już po śniadaniu, dziś miałam mezowi powiedzieć ze sie udało ale wczoraj jyz wypytał nie dalo sie ukryć [emoji5] na obiad rosół a na kolacje planuje sushi :) co do walentynek to nigdy nie obchodzimy i prezentów tez nie robimy wiec problem z glowy
Wiesz ze nie powinnas jesc sushi?

Do góry