reklama
Peony
Fanka BB :)
A tak w ogóle to przed 21 dzwoniła do mnie oddziałowa. Chyba opadły emocje dopytała co i jak z tym moim zwolnieniem, od kiedy dokładnie i które dyżury jeszcze przed obstawie. Na koniec "kazała" już iść spać, bo późno i mam się wysypiać i o siebie dbać. Powiedziała, że mam się o nic nie martwić nie powiem, miło mnie zaskoczyła no i na wieczór trochę lżejsza głowa. Teraz oby wytrwać w spokoju do następnej wizyty 24.02 i oby groszek pięknie urósł i wszystko nadrobił [emoji110][emoji172]
Rudaa94
No to fajnie ze emocje opadly i podeszla o tego po ludzku
A tak w ogóle to przed 21 dzwoniła do mnie oddziałowa. Chyba opadły emocje dopytała co i jak z tym moim zwolnieniem, od kiedy dokładnie i które dyżury jeszcze przed obstawie. Na koniec "kazała" już iść spać, bo późno i mam się wysypiać i o siebie dbać. Powiedziała, że mam się o nic nie martwić nie powiem, miło mnie zaskoczyła no i na wieczór trochę lżejsza głowa. Teraz oby wytrwać w spokoju do następnej wizyty 24.02 i oby groszek pięknie urósł i wszystko nadrobił [emoji110][emoji172]
Verona26
Hahaha [emoji23][emoji23] Ja wszystko pracę też tak przezywalam dlatego nie mogłam tam ciąży chodzić bo napewno bym straciła to dziecko!
Verona26 myślę, że byśmy się dogadały [emoji28] ja też wiecznie wszystko przeżywam heheh [emoji2356]
Verona26
Masz zwolnienie? Mówiłaś oddziałowa? Bo ja chyba kurna przeoczyłem gdzieś... [emoji2356]
Peony
Mówiłam dziś rano. Zwolnienia nie mam, na następnej wizycie już się zgodzę je przyjąć, ale to dopiero 24.02. Został mi jeden dyżur w niedzielę teraz i potem idę na urlop. Z urlopu już nie wracam.
Masz zwolnienie? Mówiłaś oddziałowa? Bo ja chyba kurna przeoczyłem gdzieś... [emoji2356]
bleucoco
U mnie na razie brak takich typowych objawów, a niedobrze zrobiło mi się może ze dwa razy Ciekawe jak długo jeszcze to potrwa. Dziś dokuczał mnie ból w lędźwiach prawie cały dzień. Nic tylko leżeć. A beta już prawie 1 tysJa dzis 2 drzemki zrobilam ale zaraz tez ide bo rano wstac musze...na sama mysl mi sie nie chce
Verona26
No i bardzo mądra decyzja Kochana! W Twoim przypadku nie może być inaczej.
Mówiłam dziś rano. Zwolnienia nie mam, na następnej wizycie już się zgodzę je przyjąć, ale to dopiero 24.02. Został mi jeden dyżur w niedzielę teraz i potem idę na urlop. Z urlopu już nie wracam.
reklama
Verona26
Ja dzisiaj mam dziwne uczucie w brzuchu. Cały dzień takie szczypanie. Jakby ktoś mnie tam lapal za macie i podszczypwal delikatnie. Bardzo dziwnie... [emoji848]
U mnie na razie brak takich typowych objawów, a niedobrze zrobiło mi się może ze dwa razy [emoji2] Ciekawe jak długo jeszcze to potrwa. Dziś dokuczał mnie ból w lędźwiach prawie cały dzień. Nic tylko leżeć. A beta już prawie 1 tys [emoji23]