reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
A tak w ogóle to przed 21 dzwoniła do mnie oddziałowa. Chyba opadły emocje ;) dopytała co i jak z tym moim zwolnieniem, od kiedy dokładnie i które dyżury jeszcze przed obstawie. Na koniec "kazała" już iść spać, bo późno i mam się wysypiać i o siebie dbać. Powiedziała, że mam się o nic nie martwić :) nie powiem, miło mnie zaskoczyła :) no i na wieczór trochę lżejsza głowa. Teraz oby wytrwać w spokoju do następnej wizyty 24.02 i oby groszek pięknie urósł i wszystko nadrobił [emoji110][emoji172]

No to fajnie ze emocje opadly i podeszla o tego po ludzku :)
A tak w ogóle to przed 21 dzwoniła do mnie oddziałowa. Chyba opadły emocje ;) dopytała co i jak z tym moim zwolnieniem, od kiedy dokładnie i które dyżury jeszcze przed obstawie. Na koniec "kazała" już iść spać, bo późno i mam się wysypiać i o siebie dbać. Powiedziała, że mam się o nic nie martwić :) nie powiem, miło mnie zaskoczyła :) no i na wieczór trochę lżejsza głowa. Teraz oby wytrwać w spokoju do następnej wizyty 24.02 i oby groszek pięknie urósł i wszystko nadrobił [emoji110][emoji172]

Masz zwolnienie? Mówiłaś oddziałowa? Bo ja chyba kurna przeoczyłem gdzieś... [emoji2356]

Mówiłam dziś rano. Zwolnienia nie mam, na następnej wizycie już się zgodzę je przyjąć, ale to dopiero 24.02. Został mi jeden dyżur w niedzielę teraz i potem idę na urlop. Z urlopu już nie wracam.
Masz zwolnienie? Mówiłaś oddziałowa? Bo ja chyba kurna przeoczyłem gdzieś... [emoji2356]

Ja dzis 2 drzemki zrobilam :) ale zaraz tez ide bo rano wstac musze...na sama mysl mi sie nie chce
U mnie na razie brak takich typowych objawów, a niedobrze zrobiło mi się może ze dwa razy 😃 Ciekawe jak długo jeszcze to potrwa. Dziś dokuczał mnie ból w lędźwiach prawie cały dzień. Nic tylko leżeć. A beta już prawie 1 tys 😂

No i bardzo mądra decyzja Kochana! W Twoim przypadku nie może być inaczej.
Mówiłam dziś rano. Zwolnienia nie mam, na następnej wizycie już się zgodzę je przyjąć, ale to dopiero 24.02. Został mi jeden dyżur w niedzielę teraz i potem idę na urlop. Z urlopu już nie wracam.

reklama
Ja dzisiaj mam dziwne uczucie w brzuchu. Cały dzień takie szczypanie. Jakby ktoś mnie tam lapal za macie i podszczypwal delikatnie. Bardzo dziwnie... [emoji848]
U mnie na razie brak takich typowych objawów, a niedobrze zrobiło mi się może ze dwa razy [emoji2] Ciekawe jak długo jeszcze to potrwa. Dziś dokuczał mnie ból w lędźwiach prawie cały dzień. Nic tylko leżeć. A beta już prawie 1 tys [emoji23]

Do góry