reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Może łapie hahahah nieee nooo to jeszcze trochę, ale nie raz dostaniesz kopa aż Ci wyjdą oczy ;)
Wiem, że to dobra decyzja z tym zwolnieniem. Tylko jakoś mi dziwnie z tą myślą. Ja jestem pracoholiczką, wiecznie w biegu. Studia, dom, praca, zawsze coś. Wiecznie pełny kalendarz, wszystko zapisuję, żeby nie zapomnieć. Teraz już nie mam co wpisać oprócz wizyt u lekarza. Muszę przywyknąć.
Ja dzisiaj mam dziwne uczucie w brzuchu. Cały dzień takie szczypanie. Jakby ktoś mnie tam lapal za macie i podszczypwal delikatnie. Bardzo dziwnie... [emoji848]

Ostatnia edycja:
reklama
super że oddziałowa zadzwoniła teraz masz spokojną głowę a zwolnienie Ci sie przyda - odpoczniesz i wiecej spokoju dla maleństwa :) a czas szybko zleci
Może łapie hahahah nieee nooo to jeszcze trochę, ale nie raz dostaniesz kopa aż Ci wyjdą oczy ;)
Wiem, że to dobra decyzja z tym zwolnieniem. Tylko jakoś mi dziwnie z tą myślą. Ja jestem pracoholiczką, wiecznie w biegu. Studia, dom, praca, z kursu na kurs, ze szkolenia na szkolenie, zawsze coś. Wiecznie pełny kalendarz, wszystko zapisuję, żeby nie zapomnieć. Teraz już nie mam co wpisać oprócz wizyt u lekarza. Muszę przywyknąć.

Nie sądzę żeby już kopał [emoji23][emoji23]
Spokojnie przywykniesz. Ja jestem 2 tyg na zwolnieniu A czuje się jakbym siedziala w domu pół roku [emoji2356][emoji2356] Już na łeb dostanę. Ale jak mus to mus.
Wiem, że to dobra decyzja z tym zwolnieniem. Tylko jakoś mi dziwnie z tą myślą. Ja jestem pracoholiczką, wiecznie w biegu. Studia, dom, praca, z kursu na kurs, ze szkolenia na szkolenie, zawsze coś. Wiecznie pełny kalendarz, wszystko zapisuję, żeby nie zapomnieć. Teraz już nie mam co wpisać oprócz wizyt u lekarza. Muszę przywyknąć.

Dzień dobry.
Ja dzisiaj na9.

Kawa. Dzisiaj smakuje[emoji177][emoji177]
Pozytywny humor mam. Chociaż czeka mnie rozmowa z szefową bo już wczoraj nie wytrzymałam i usłyszała kilka słów.

Zaczynam się czuć jak z synem ,Dobrze[emoji779][emoji779]
Rano mnie tylko ciut muli,Ale to idzie przeżyć.

Dzień dobry.
Ja dzisiaj na9.

Kawa. Dzisiaj smakuje[emoji177][emoji177]
Pozytywny humor mam. Chociaż czeka mnie rozmowa z szefową bo już wczoraj nie wytrzymałam i usłyszała kilka słów.

Zaczynam się czuć jak z synem ,Dobrze[emoji779][emoji779]
Rano mnie tylko ciut muli,Ale to idzie przeżyć.
To super zw tak milo zaczyna ci się dzień ❤️

Ja muszę jechać po jaki prezent na walentynki.... A że mój mąż na popołudnie mam na to dosłownie ze 2 3 h a pomysłu brak 🤦🏼‍♀️.
Oby w pracy zleciło Ci szybciutko. wspaniałe ze czujesz się dobrze 🥰

To super zw tak milo zaczyna ci się dzień [emoji3590]

Ja muszę jechać po jaki prezent na walentynki.... A że mój mąż na popołudnie mam na to dosłownie ze 2 3 h a pomysłu brak [emoji2360].
Oby w pracy zleciło Ci szybciutko. wspaniałe ze czujesz się dobrze [emoji3059]
Ja też nie mam pomysłu. Chciałam dopiero dzisiaj mojemu powiedzieć o ciąży,Ale emocje wzięły górę i od razu powiedziałam[emoji2957][emoji2957][emoji2957] hi
Więc trzeba wymyślić inny prezent.

Ja też nie mam pomysłu. Chciałam dopiero dzisiaj mojemu powiedzieć o ciąży,Ale emocje wzięły górę i od razu powiedziałam[emoji2957][emoji2957][emoji2957] hi
Więc trzeba wymyślić inny prezent.
Chyba kupie mu flaszkę jakiegoś fajnego alko żeby mógł otworzyć w domu i oblać ze tka powiem jak już bd serduszko 🤔

reklama
Do góry