reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Może łapie hahahah nieee nooo to jeszcze trochę, ale nie raz dostaniesz kopa aż Ci wyjdą oczy ;)
Wiem, że to dobra decyzja z tym zwolnieniem. Tylko jakoś mi dziwnie z tą myślą. Ja jestem pracoholiczką, wiecznie w biegu. Studia, dom, praca, zawsze coś. Wiecznie pełny kalendarz, wszystko zapisuję, żeby nie zapomnieć. Teraz już nie mam co wpisać oprócz wizyt u lekarza. Muszę przywyknąć.
Ja dzisiaj mam dziwne uczucie w brzuchu. Cały dzień takie szczypanie. Jakby ktoś mnie tam lapal za macie i podszczypwal delikatnie. Bardzo dziwnie... [emoji848]

Ostatnia edycja:
reklama
super że oddziałowa zadzwoniła teraz masz spokojną głowę a zwolnienie Ci sie przyda - odpoczniesz i wiecej spokoju dla maleństwa :) a czas szybko zleci
Może łapie hahahah nieee nooo to jeszcze trochę, ale nie raz dostaniesz kopa aż Ci wyjdą oczy ;)
Wiem, że to dobra decyzja z tym zwolnieniem. Tylko jakoś mi dziwnie z tą myślą. Ja jestem pracoholiczką, wiecznie w biegu. Studia, dom, praca, z kursu na kurs, ze szkolenia na szkolenie, zawsze coś. Wiecznie pełny kalendarz, wszystko zapisuję, żeby nie zapomnieć. Teraz już nie mam co wpisać oprócz wizyt u lekarza. Muszę przywyknąć.

Nie sądzę żeby już kopał [emoji23][emoji23]
Spokojnie przywykniesz. Ja jestem 2 tyg na zwolnieniu A czuje się jakbym siedziala w domu pół roku [emoji2356][emoji2356] Już na łeb dostanę. Ale jak mus to mus.
Wiem, że to dobra decyzja z tym zwolnieniem. Tylko jakoś mi dziwnie z tą myślą. Ja jestem pracoholiczką, wiecznie w biegu. Studia, dom, praca, z kursu na kurs, ze szkolenia na szkolenie, zawsze coś. Wiecznie pełny kalendarz, wszystko zapisuję, żeby nie zapomnieć. Teraz już nie mam co wpisać oprócz wizyt u lekarza. Muszę przywyknąć.

Dzień dobry.
Ja dzisiaj na9.

Kawa. Dzisiaj smakuje[emoji177][emoji177]
Pozytywny humor mam. Chociaż czeka mnie rozmowa z szefową bo już wczoraj nie wytrzymałam i usłyszała kilka słów.

Zaczynam się czuć jak z synem ,Dobrze[emoji779][emoji779]
Rano mnie tylko ciut muli,Ale to idzie przeżyć.

Dzień dobry.
Ja dzisiaj na9.

Kawa. Dzisiaj smakuje[emoji177][emoji177]
Pozytywny humor mam. Chociaż czeka mnie rozmowa z szefową bo już wczoraj nie wytrzymałam i usłyszała kilka słów.

Zaczynam się czuć jak z synem ,Dobrze[emoji779][emoji779]
Rano mnie tylko ciut muli,Ale to idzie przeżyć.
To super zw tak milo zaczyna ci się dzień ❤️

Ja muszę jechać po jaki prezent na walentynki.... A że mój mąż na popołudnie mam na to dosłownie ze 2 3 h a pomysłu brak 🤦🏼‍♀️.
Oby w pracy zleciło Ci szybciutko. wspaniałe ze czujesz się dobrze 🥰

To super zw tak milo zaczyna ci się dzień [emoji3590]

Ja muszę jechać po jaki prezent na walentynki.... A że mój mąż na popołudnie mam na to dosłownie ze 2 3 h a pomysłu brak [emoji2360].
Oby w pracy zleciło Ci szybciutko. wspaniałe ze czujesz się dobrze [emoji3059]
Ja też nie mam pomysłu. Chciałam dopiero dzisiaj mojemu powiedzieć o ciąży,Ale emocje wzięły górę i od razu powiedziałam[emoji2957][emoji2957][emoji2957] hi
Więc trzeba wymyślić inny prezent.

Ja też nie mam pomysłu. Chciałam dopiero dzisiaj mojemu powiedzieć o ciąży,Ale emocje wzięły górę i od razu powiedziałam[emoji2957][emoji2957][emoji2957] hi
Więc trzeba wymyślić inny prezent.
Chyba kupie mu flaszkę jakiegoś fajnego alko żeby mógł otworzyć w domu i oblać ze tka powiem jak już bd serduszko 🤔

reklama
Do góry