reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

A ja wlasnie wrocilam do domu. Mloda do szkoly odprowadzilam z psem to byl blad... jestem tak zmachana ze szok. Z mezem pieknie chodzi... ze mna wariuje [emoji23] dobrze ze niedlugo do mamy na kawe ktorej powiedziala ze nie dostane wiec zostaje mi herbatka [emoji23] zaczelo sie... tego nie mozesz tamtego nie mozesz [emoji23]

reklama
Dzień dobry mamuski 🙋‍♀️
Takie miałam ambitne plany, że rano wstanę, ogarnę się i pojadę na betę i resztę badań i co?... Z moich mega ambitnych planów zostało tylko planowanie 😂 absolutnie mi się nie chce tam jechac. Właściwie to nic mi się nie chce. Siedzę w piżamie i sącze kawę 🤦🏻‍♀️. Może uda mi się chociaż po jakieś zakupy skoczyć bo inaczej z głodu wszyscy tu padniemy.

Dzień dobry mamuski [emoji2320]
Takie miałam ambitne plany, że rano wstanę, ogarnę się i pojadę na betę i resztę badań i co?... Z moich mega ambitnych planów zostało tylko planowanie [emoji23] absolutnie mi się nie chce tam jechac. Właściwie to nic mi się nie chce. Siedzę w piżamie i sącze kawę [emoji2358]. Może uda mi się chociaż po jakieś zakupy skoczyć bo inaczej z głodu wszyscy tu padniemy.
Haha rozumiem Cię.[emoji8]

Cześć mamuśki :) ja juz po kawie, ale dzis z musu, wiec od jutra herbatki ;)
Czyje sie ok, jedynie cos tam czuje w zoladku, jakies lekkie rewolucje no i na kibelek tez czesciej biegam ;)
Myslalam, ze dziś bedzie slonko, ale nici z tego, jest pochmurno..a tez muszę zajsc po jakiś prezencik dla M :) oczywiscie pomyslow brak, breloczkow z, moim zdjeciem na juz trzy przy kluczach od auta :biggrin2:

Dzień dobry mamuski 🙋‍♀️
Takie miałam ambitne plany, że rano wstanę, ogarnę się i pojadę na betę i resztę badań i co?... Z moich mega ambitnych planów zostało tylko planowanie 😂 absolutnie mi się nie chce tam jechac. Właściwie to nic mi się nie chce. Siedzę w piżamie i sącze kawę 🤦🏻‍♀️. Może uda mi się chociaż po jakieś zakupy skoczyć bo inaczej z głodu wszyscy tu padniemy.
Ja od poniedziałku wybieram.sie na morfologie, mamy piatek :wink:

Szybkie drugie śniadanie.
Płatki owsiane ,siemię lniane ,jogurt naturalny,mrożone maliny i troszkę miodu.

Stwierdzam,że koniec pozwalania sobie na wszystko bo i tak mi nie służy ,nic mi nie da , Aaa da[emoji779][emoji779] znowu kg których się dopiero co pozbyłam[emoji4][emoji4]
20200214_073607~2.jpeg

Moj dostanie nalesniki od tesciowej na walentynki(uff obiad z glowy :D ) nie mam pomyslu co mu kupić bo cholera wszystko ma [emoji14]
Cześć mamuśki :) ja juz po kawie, ale dzis z musu, wiec od jutra herbatki ;)
Czyje sie ok, jedynie cos tam czuje w zoladku, jakies lekkie rewolucje no i na kibelek tez czesciej biegam ;)
Myslalam, ze dziś bedzie slonko, ale nici z tego, jest pochmurno..a tez muszę zajsc po jakiś prezencik dla M :) oczywiscie pomyslow brak, breloczkow z, moim zdjeciem na juz trzy przy kluczach od auta :biggrin2:

reklama
Ja na morfologie tez w przyszlym tygodniu. Do rodzinnej pojde i poprosze skierowanie. O tyle dobrze ze bardzo fajna babka i bez problemu da :)

Do góry