reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

A ja wlasnie wrocilam do domu. Mloda do szkoly odprowadzilam z psem to byl blad... jestem tak zmachana ze szok. Z mezem pieknie chodzi... ze mna wariuje [emoji23] dobrze ze niedlugo do mamy na kawe ktorej powiedziala ze nie dostane wiec zostaje mi herbatka [emoji23] zaczelo sie... tego nie mozesz tamtego nie mozesz [emoji23]

reklama
Dzień dobry mamuski 🙋‍♀️
Takie miałam ambitne plany, że rano wstanę, ogarnę się i pojadę na betę i resztę badań i co?... Z moich mega ambitnych planów zostało tylko planowanie 😂 absolutnie mi się nie chce tam jechac. Właściwie to nic mi się nie chce. Siedzę w piżamie i sącze kawę 🤦🏻‍♀️. Może uda mi się chociaż po jakieś zakupy skoczyć bo inaczej z głodu wszyscy tu padniemy.

Dzień dobry mamuski [emoji2320]
Takie miałam ambitne plany, że rano wstanę, ogarnę się i pojadę na betę i resztę badań i co?... Z moich mega ambitnych planów zostało tylko planowanie [emoji23] absolutnie mi się nie chce tam jechac. Właściwie to nic mi się nie chce. Siedzę w piżamie i sącze kawę [emoji2358]. Może uda mi się chociaż po jakieś zakupy skoczyć bo inaczej z głodu wszyscy tu padniemy.
Haha rozumiem Cię.[emoji8]

Cześć mamuśki :) ja juz po kawie, ale dzis z musu, wiec od jutra herbatki ;)
Czyje sie ok, jedynie cos tam czuje w zoladku, jakies lekkie rewolucje no i na kibelek tez czesciej biegam ;)
Myslalam, ze dziś bedzie slonko, ale nici z tego, jest pochmurno..a tez muszę zajsc po jakiś prezencik dla M :) oczywiscie pomyslow brak, breloczkow z, moim zdjeciem na juz trzy przy kluczach od auta :biggrin2:

Dzień dobry mamuski 🙋‍♀️
Takie miałam ambitne plany, że rano wstanę, ogarnę się i pojadę na betę i resztę badań i co?... Z moich mega ambitnych planów zostało tylko planowanie 😂 absolutnie mi się nie chce tam jechac. Właściwie to nic mi się nie chce. Siedzę w piżamie i sącze kawę 🤦🏻‍♀️. Może uda mi się chociaż po jakieś zakupy skoczyć bo inaczej z głodu wszyscy tu padniemy.
Ja od poniedziałku wybieram.sie na morfologie, mamy piatek :wink:

Szybkie drugie śniadanie.
Płatki owsiane ,siemię lniane ,jogurt naturalny,mrożone maliny i troszkę miodu.

Stwierdzam,że koniec pozwalania sobie na wszystko bo i tak mi nie służy ,nic mi nie da , Aaa da[emoji779][emoji779] znowu kg których się dopiero co pozbyłam[emoji4][emoji4]
20200214_073607~2.jpeg

Moj dostanie nalesniki od tesciowej na walentynki(uff obiad z glowy :D ) nie mam pomyslu co mu kupić bo cholera wszystko ma [emoji14]
Cześć mamuśki :) ja juz po kawie, ale dzis z musu, wiec od jutra herbatki ;)
Czyje sie ok, jedynie cos tam czuje w zoladku, jakies lekkie rewolucje no i na kibelek tez czesciej biegam ;)
Myslalam, ze dziś bedzie slonko, ale nici z tego, jest pochmurno..a tez muszę zajsc po jakiś prezencik dla M :) oczywiscie pomyslow brak, breloczkow z, moim zdjeciem na juz trzy przy kluczach od auta :biggrin2:

reklama
Ja na morfologie tez w przyszlym tygodniu. Do rodzinnej pojde i poprosze skierowanie. O tyle dobrze ze bardzo fajna babka i bez problemu da :)

Do góry