reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Hahaha [emoji23][emoji23] No to faktycznie jak am nie korzystać to lepiej niech Ci da, u Ciebie napewno w pełni spełni swoją funkcję [emoji23][emoji23][emoji23]
Bo mama zaje**sty ekspres se kupila [emoji14] wczoraj sie smialam ze skoro tata kawy nie moze to ekspres stoi i sie marnuje i ja go chetnie przytule [emoji23] ale nie zamierza sie go pozbyc cholera ... [emoji23]

reklama
Moje jest tak ustawione ze sie smialam ze to chyba antykoncepcja :D i bez ciazy to mam tylkiem wyjezdzony slad na scianie [emoji23]
A daj spokój... pora,ka dzięki Bogu nie mam tam powrotu. Oj jak mi przykro z tego powodu [emoji23][emoji23]
Choć moja szefowa stwierdziła ze powinnam pracować dopóki mi się przyj pod biurko by mieścił...

U na jest to samo, mały urząd na całą gminę. Kolejki 3km [emoji2356][emoji2356] Przylaza, kaszla, kichaja na Ciebie. Dramat jeszcze pretensje bo za wolno kolejką idzie jak jedna osoba po 10 rachunków przyniesie... brak słów. Mnie ta praca za dużo nerwów kosztowała, nie zamierzałem pracować właśnie dlatego i że względu na pracę fizyczną. Jeszcze jakby szefowa była spoko to ok ale niestety...
U nas to nadgodziny nie maja prawa bytu. Robisz a 3 i jak to sie nie wyrabiasz... organizuj prace inaczej. A drzwi sie nie zamykaja [emoji23]

Myślę, że jeśli chodzi o ten 1000 to zależy jaką kto ma normę laboratoryjną, na mojej beta ciążowa zaczynała się dopiero od 217 :) ale ja się nie znam, uważam, że ten przyrost jest chyba w porządku :) ginekolog mi powiedziała, że niby to jest te 66% w ciągu 48h, ale teraz uznaje się już i 50% za prawidłowy przyrost. Mi natomiast średnio rosła o 150% i też wszystko jest w najlepszym porządku.

najlepiej zostawić to lekarzowi :) posłuchać dziewczyn i nie stresować się na zapas!
Dokładnie tak. Już teraz 50% w ciągu 48h to jest prawidłowy wzrost.

Ja miejsce mam Ale czaję się na ekspres od dłuższego czasu. Chyba jednak zainwestuje, choć najpierw kupię nowy telewizor bo mój to już przeżytek, tyle ma lat i za cholerę się popsuć nie chce [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2356] Już nawet się modlilam zw szlag to trafił i nic... [emoji2368][emoji2368][emoji2368]
Taaaak :)tylko gdzie ja to upchne [emoji14] tak samo jak na jej thermomixa poluje [emoji23]

reklama
Do góry