reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Lepiej powyżej 1000 nie i po dłuższej przerwie niż 72 bozwykle wychodzi poniżej normy. Szkoda nerwów.
Myślę, że jeśli chodzi o ten 1000 to zależy jaką kto ma normę laboratoryjną, na mojej beta ciążowa zaczynała się dopiero od 217 :) ale ja się nie znam, uważam, że ten przyrost jest chyba w porządku :) ginekolog mi powiedziała, że niby to jest te 66% w ciągu 48h, ale teraz uznaje się już i 50% za prawidłowy przyrost. Mi natomiast średnio rosła o 150% i też wszystko jest w najlepszym porządku.

najlepiej zostawić to lekarzowi :) posłuchać dziewczyn i nie stresować się na zapas!

reklama
Myślę, że jeśli chodzi o ten 1000 to zależy jaką kto ma normę laboratoryjną, na mojej beta ciążowa zaczynała się dopiero od 217 :) ale ja się nie znam, uważam, że ten przyrost jest chyba w porządku :) ginekolog mi powiedziała, że niby to jest te 66% w ciągu 48h, ale teraz uznaje się już i 50% za prawidłowy przyrost. Mi natomiast średnio rosła o 150% i też wszystko jest w najlepszym porządku.

Skoro nie używać kalkulatorów to najlepiej zostawić to lekarzowi :)
No dokładnie. Każde laboratorium ma inne oznaczenia.
Jeśli by wrzucić w kalkulator podane wartości tych dwóch bet w przerwie 6 dni to przyrost na pierwszy rzut oka jest poniżej 50% .

Mnie też ciekawość zżera... Ale nieee... Nie dam się złamać i czekam na wizytę [emoji173] jeszcze Tylko 5 dni [emoji173][emoji173] Naet dziisja szefowa do mnie zadzwoniła i pytała jak się czuje. Oczywiście dzwoniła w sprawie pita A nie mojego zdrowia Ale i tak że się zapytała w szoku jestem...[emoji33][emoji33][emoji33]
Ja dobilam do 1614 i juz pozniej nie robilam. A skoczyla w 5 dni od 162 prawie 10 krotnie. Powyzej 1000 nie robilam chociaz jestem ciekawa :) ale nie zrobie :)

reklama
Juz pity wam wydaja ? Komu dobrze:) ja tez pojde dla towarzystwa 18 :) to pozniej od razu do mamy na kawke zajde [emoji14]
Mnie też ciekawość zżera... Ale nieee... Nie dam się złamać i czekam na wizytę [emoji173] jeszcze Tylko 5 dni [emoji173][emoji173] Naet dziisja szefowa do mnie zadzwoniła i pytała jak się czuje. Oczywiście dzwoniła w sprawie pita A nie mojego zdrowia Ale i tak że się zapytała w szoku jestem...[emoji33][emoji33][emoji33]

Do góry