reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ten był dobry! [emoji23][emoji23][emoji16] WGL skąd on się wziął ten lekarz to ja nie wiem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2368]
No ten u ktorego bylam to chyba bety nie uznaje skoro kazal za tydzien zrobic sikanca i od tego momentu 2 tygodnie [emoji23] a bylam 30.01 chyba. No i stwieedzil ze przyrost z 39 na 162 w 48h jest maly [emoji23]

reklama
No wydają właśnie, chyba do końca lutego muszą dac. O to fajnie że będziesz nam towarzyszyć [emoji4] A kawka u mamy zawsze lepiej smakuje[emoji16]
Juz pity wam wydaja ? Komu dobrze:) ja tez pojde dla towarzystwa 18 :) to pozniej od razu do mamy na kawke zajde [emoji14]

My to jedziemy na jednym wózku. Dz się niepokoje już... też dzisiaj zaczynam 6btuzzien też wizyta 18.02 więc chyba do tego czasu zwariuje...
Ja wlasnie przenioslam swoja wizyte z 14. 02 na 20.02. Tego 14.02 i tak by niewiele bylo widac bo to dopiero 6 tydzien sie zaczynal 🙄 a moze tego 20 ego juz zobacze serduszko ❤️

Bo mama zaje**sty ekspres se kupila [emoji14] wczoraj sie smialam ze skoro tata kawy nie moze to ekspres stoi i sie marnuje i ja go chetnie przytule [emoji23] ale nie zamierza sie go pozbyc cholera ... [emoji23]
No wydają właśnie, chyba do końca lutego muszą dac. O to fajnie że będziesz nam towarzyszyć [emoji4] A kawka u mamy zawsze lepiej smakuje[emoji16]

reklama
A daj spokój... pora,ka dzięki Bogu nie mam tam powrotu. Oj jak mi przykro z tego powodu [emoji23][emoji23]
Choć moja szefowa stwierdziła ze powinnam pracować dopóki mi się przyj pod biurko by mieścił...
praca w PP współczuję tez to przerabiałam, i te nadgodziny nieplatne [emoji26]

Do góry