Ale przynajmniej dzidzius już będzie dużyTo szanse spore u nas na dwie rodziny to jedna para blizniat [emoji14] i to u kuzynki meza na mam na 3.03 wizyte wiec pozno(jak dla mnie) bo to bedzie 8+6 bodajze . Ale chyba bede uparta i wysiedze do wtorku/srody w przyszlym tygodniu.
reklama
Sabi32
Fanka BB :)
Tak, tak wiem, ale mimo wszystko...Generalnie czytałam, że skłonność do blianiakow dziedziczy się głównie z lini żeńskiej matki (przynajmniej do tych częstszych-dwujajowych), bo tu chodzi o dziedziczna, genetyczną skłonność do hiperowulacji, czyli wypuszczania dwóch jajeczek podczas owulacji Ale mam znajomych u których nie było nigdy, a jednak mają bliźniaki, więc to taki los
Jest sporo czynnikow ktore zwiekszaja szanse w tym wiek po 35 roku oraz ktoras z kolei ciaza, spelniam oba
Nie no smieje sie ale gdzies mi to po glowie chodzi.
Rudaa94
Dlatego wtedy ide na normalna wizyte, do normalnego lekarza a w przyszlym tygodniu po prostu a nuż sie uda cos zobaczyc na sprzecie starszym ode mnie
Ale przynajmniej dzidzius już będzie duży [emoji7]
To miałabyś niezłą gromadkęTak, tak wiem, ale mimo wszystko...
Jest sporo czynnikow ktore zwiekszaja szanse w tym wiek po 35 roku oraz ktoras z kolei ciaza, spelniam oba
Nie no smieje sie ale gdzies mi to po glowie chodzi.
Spark
A ja jestem zachwycona tym co na talerzu! Szacun!Takie jemy pysznosci sorki ze sie chwale, ale jestem zachwycona blw Zobacz załącznik 1079152Zobacz załącznik 1079154Zobacz załącznik 1079156
Ja akurat mam dość odmienny punkt widzenia co do żywienia dzieci od wielu osób, mój syn prawie 2.5 roku nie jadł jeszcze czekolady... Pije wodę, czasami roibosa. Sami pieczemy babeczki, czasem zje jakąś drożdżówkę czy coś, jasne. Ale uwielbiam robić dla niego zdrowe chocny przekąski... Przy okazji mmay fajny czas razem [emoji847][emoji3590]
Spark
U nas z alaantkowe blw placki z banana i jogurtu naturalnego to hit! Dodaję jeszcze chia... Syn je 6 na jeden raz [emoji38]Teraz 14 miesiecy, ale od 6 je roznosci. Kurcze jemy wszystko, ale duzo do wyboru i tak od poczatku wiec mala jest przyzwyczajona do warzyw itd wrzucilam zdjecia gdzies wyzej takie przykladowe, wszelkie placki to u nas hit na sniadanko owsiane, jaglane czy z kaszy manny
Annsze93
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, ja już chyba się wykończędziś wg apki zaczynam 6 tydzień, a objawów zero. Żadnej senności- wręcz odwrotnie, mam jakoś więcej siły na wszystko, brak nudności, piersi w normie. Zaczynam się niepokoić, wizyta dopiero 18.02
Sabi32
Mam identycznie dopiero z czwart dzieckiem do tego dojrzalam. U nas tez tylko woda, swoje ciasteczka owsiane czy jaglane no bo co w tym zlego? Nic mniej cukru w diecie. Widze zreszta jak to wplywa na Amelke, jak sobie radzi z posilkiem po mistrzowsku. Przede wszystkim zjada wszystko, co jej dam..ma juz swoje ulubione dania oczywiście i je zjada w pierwszej kolejnosciA ja jestem zachwycona tym co na talerzu! Szacun!
Ja akurat mam dość odmienny punkt widzenia co do żywienia dzieci od wielu osób, mój syn prawie 2.5 roku nie jadł jeszcze czekolady... Pije wodę, czasami roibosa. Sami pieczemy babeczki, czasem zje jakąś drożdżówkę czy coś, jasne. Ale uwielbiam robić dla niego zdrowe chocny przekąski... Przy okazji mmay fajny czas razem [emoji847][emoji3590]
Dzis byly muffiny jajeczne
Sabi32
Tylko niepotrzebnie się stresujesz wszystko bedzie dobrzeDziewczyny, ja już chyba się wykończędziś wg apki zaczynam 6 tydzień, a objawów zero. Żadnej senności- wręcz odwrotnie, mam jakoś więcej siły na wszystko, brak nudności, piersi w normie. Zaczynam się niepokoić, wizyta dopiero 18.02
reklama
Karolina*87
Moj syn ma jelitówke masakra zaszkodzi mi jak sie zaraże? Mial iść do szkoły i zadzwonil że wymiotuje, a teraz jeszcze dostał rozwolnienia, a ja w pracy dobrze ze jest ogarnięty