reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Mi jakoś tak czas normalnie płynie,
Ani nie szybko ani nie wolno, a wręcz denerwuje mnie to jak teściowa nowi na coś np ooo to tak jakby wczoraj...
A ja zawsze no jak wczoraj jak to dwa lata temu było np:p

reklama
Cześć dziewczyny :) I ja się ogarniam i zaczynam pracę.. Ale chyba zostaję w piżamie, bo komputer nie widzi jak wyglądam na szczęście ;) Wczoraj miałam mega ból żołądka wieczorem.. Już się zastanawiam, czy to nie od tych wszystkich leków/witamin, ale na szczęście w nocy przeszło.. Ja dziś chyba sos boloński zrobię na obiad, bo nie mam weny szczególnej.. Co do apek to ja mam preglife, ciąża+ i himommy, no i każda jest fajna na swój sposób ;)

Siedzę w pracy i szczerze? To ja nie wiem czy chce tu siedzieć[emoji57]
Jakieś wewnętrzne ja mówi IDŹ DO DOMU ODPOCZNIJ [emoji2957]
tylko czym ja zmęczona,odpoczywam ile mogę. A może to taka moja podświadomość mnie pcha do wolnego. Jajnik czuje i to mnie martwi. Ech

Brakuje mi tej beztroski co miałam w 1 ciąży.

Wczoraj miałam ciężki dzień,jakiś dołek delikatny.
Remont w mieszkaniu też daje w kość.

W przedszkolu jest bardzo ryzykowna praca. Przede wszystkim choroby groźne dla płodu - rumień zakaźny czy różyczka. Mówiłaś lekarzowi gdzie pracujesz?
Tak lekarka wie nie tylko takie choroby milion innych bo to przedszkole dla dzieci z autyzmem daunem i innymi niepełnosprawnymi. Tylko ze co już miałam wziąć to wzięłam od dzieciaków bo już parę lat tu pracuje

Cześć dziewczyny :) I ja się ogarniam i zaczynam pracę.. Ale chyba zostaję w piżamie, bo komputer nie widzi jak wyglądam na szczęście ;) Wczoraj miałam mega ból żołądka wieczorem.. Już się zastanawiam, czy to nie od tych wszystkich leków/witamin, ale na szczęście w nocy przeszło.. Ja dziś chyba sos boloński zrobię na obiad, bo nie mam weny szczególnej.. Co do apek to ja mam preglife, ciąża+ i himommy, no i każda jest fajna na swój sposób ;)
Tez mialam taki bol przed wczoraj, akurat z kina wracalam i masakra :/
A ogolnie to tez macie taki "rozpulchniony" dol brzucha?

reklama
Do góry