reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Tez mialam taki bol przed wczoraj, akurat z kina wracalam i masakra :/
A ogolnie to tez macie taki "rozpulchniony" dol brzucha?
Ja mam rozpulchniony, ale wieczorami, rano jest płaski ;) Chciałabym taki teleport cudowny do 13 tygodnia już, żeby być już po prenatalnych i wiedzieć że jest wszystko dobrze :)

reklama
Ja to nawet nie wiem kiedy miewalam płodne :D w styczniu mielismy jedba mozliwosc zaskoczenia bo maz na rozjazdach i prosze.... czekam az zapyta czy kochanka nie bylo :p
Mój się śmieje,że badania będzie robił[emoji23][emoji23]
U nas też był 1x w teorii możliwy. U mnie jeszcze od kilku miesięcy nie owulacji [emoji23][emoji23][emoji23] to już w ogóle.

Tak sobie licze, ze prenatalne u mnie na początku kwietnia...dluuugo :(
8.04 bede w 13+2 wiec tak na poczatek kwietnia sie umowie, koło 3-4tego mysle.

Ja to chce do przyszlego tygodnia przetrwac... a korci mnie isc wczesniej ... np w piatek:)
Ja na pewno pojde za ok 2 tyg na wizyte tak sobie mysle. To bedzie 7+2 wiec juz tak fajnie powinno byc widac mam nadzieje jeden zarodek :D w rodzinie namy blizniaki, od mojego M babcia ma siostre blizniaczke...

To szanse spore :) u nas na dwie rodziny to jedna para blizniat [emoji14] i to u kuzynki meza:) na mam na 3.03 wizyte wiec pozno(jak dla mnie) bo to bedzie 8+6 bodajze . Ale chyba bede uparta i wysiedze do wtorku/srody w przyszlym tygodniu.
Ja na pewno pojde za ok 2 tyg na wizyte tak sobie mysle. To bedzie 7+2 wiec juz tak fajnie powinno byc widac mam nadzieje jeden zarodek :D w rodzinie namy blizniaki, od mojego M babcia ma siostre blizniaczke...

reklama
Generalnie czytałam, że skłonność do blianiakow dziedziczy się głównie z lini żeńskiej matki (przynajmniej do tych częstszych-dwujajowych), bo tu chodzi o dziedziczna, genetyczną skłonność do hiperowulacji, czyli wypuszczania dwóch jajeczek podczas owulacji ;) Ale mam znajomych u których nie było nigdy, a jednak mają bliźniaki, więc to taki los ;)

Do góry