reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Tez nie bylam, z corka sie przelamalam i jestem zachwycona :)
Widze ogromna roznice miedzy papkami a blw, ale faktycznie i mama i dziecko musi byc gotowe ::
U nas nie przeszło bo syn z za krótkim wedzidelkiem mial duży problem z przelykaniem i strasznie się krztusił i dusił, nie dawal rady odpowiednio przesuwać jedzenia językiem... Ale później już super lubiłam te przepisy z alaantkowe

reklama
U nas nie przeszło bo syn z za krótkim wedzidelkiem mial duży problem z przelykaniem i strasznie się krztusił i dusił, nie dawal rady odpowiednio przesuwać jedzenia językiem... Ale później już super lubiłam te przepisy z alaantkowe
Tak to problem przy blw niestety :/

Mam identycznie ;) dopiero z czwart dzieckiem do tego dojrzalam. U nas tez tylko woda, swoje ciasteczka owsiane czy jaglane no bo co w tym zlego? Nic :) mniej cukru w diecie. Widze zreszta jak to wplywa na Amelke, jak sobie radzi z posilkiem po mistrzowsku. Przede wszystkim zjada wszystko, co jej dam..ma juz swoje ulubione dania oczywiście i je zjada w pierwszej kolejnosci ;)
Dzis byly muffiny jajeczne :) Zobacz załącznik 1079329
Cudownie!! [emoji3590] Przepis na muffiny z alaantkowe? Wyglądają mega
!

Ja dzisiaj znów wizyta, choć szczerze to w ogóle nie chce mi się na nią iść... Nie wiem dlaczego...

Zawsze jak masz jakieś wątpliwości to możesz do lekarza zadzwonić albo się przejść czy po prostu spytać o wszystko na wizycie 😉 bez stresu. Ja jednie się obawiam o moje sushi 🙄 choć ponoć wędzonego łososia można jeść.
Ja piję codziennie rumianek, ewentualnie też zieloną i zamiast kawy 😂białą z jaśminem 👍a Wyco z ziolek?

Dziewczyny martwię się poszlam wczoraj na tarczyce i 3.09...wiem że to za dużo. Czekać jt na ginekologa czy umawiać się od razu do endokrynologa? Zaczelam się mega martwić. Ma tutaj któraś z was problemy z tarczyca wyniki zawsze mialam tarczycy w porządku 😥

reklama
Dziewczyny tak teraz tych badaniach prenatalnych. I Z cholerę nie mogę zczaic ile one kosztują jest ich multum, są jakieś pojedyncze i jakieś pakiety. Ceny od 2000-3000. [emoji33]

Do góry