reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Tez nie bylam, z corka sie przelamalam i jestem zachwycona :)
Widze ogromna roznice miedzy papkami a blw, ale faktycznie i mama i dziecko musi byc gotowe ::
U nas nie przeszło bo syn z za krótkim wedzidelkiem mial duży problem z przelykaniem i strasznie się krztusił i dusił, nie dawal rady odpowiednio przesuwać jedzenia językiem... Ale później już super lubiłam te przepisy z alaantkowe

reklama
U nas nie przeszło bo syn z za krótkim wedzidelkiem mial duży problem z przelykaniem i strasznie się krztusił i dusił, nie dawal rady odpowiednio przesuwać jedzenia językiem... Ale później już super lubiłam te przepisy z alaantkowe
Tak to problem przy blw niestety :/

Mam identycznie ;) dopiero z czwart dzieckiem do tego dojrzalam. U nas tez tylko woda, swoje ciasteczka owsiane czy jaglane no bo co w tym zlego? Nic :) mniej cukru w diecie. Widze zreszta jak to wplywa na Amelke, jak sobie radzi z posilkiem po mistrzowsku. Przede wszystkim zjada wszystko, co jej dam..ma juz swoje ulubione dania oczywiście i je zjada w pierwszej kolejnosci ;)
Dzis byly muffiny jajeczne :) Zobacz załącznik 1079329
Cudownie!! [emoji3590] Przepis na muffiny z alaantkowe? Wyglądają mega
!

Ja dzisiaj znów wizyta, choć szczerze to w ogóle nie chce mi się na nią iść... Nie wiem dlaczego...

Zawsze jak masz jakieś wątpliwości to możesz do lekarza zadzwonić albo się przejść czy po prostu spytać o wszystko na wizycie 😉 bez stresu. Ja jednie się obawiam o moje sushi 🙄 choć ponoć wędzonego łososia można jeść.
Ja piję codziennie rumianek, ewentualnie też zieloną i zamiast kawy 😂białą z jaśminem 👍a Wyco z ziolek?

Dziewczyny martwię się poszlam wczoraj na tarczyce i 3.09...wiem że to za dużo. Czekać jt na ginekologa czy umawiać się od razu do endokrynologa? Zaczelam się mega martwić. Ma tutaj któraś z was problemy z tarczyca wyniki zawsze mialam tarczycy w porządku 😥

reklama
Dziewczyny tak teraz tych badaniach prenatalnych. I Z cholerę nie mogę zczaic ile one kosztują jest ich multum, są jakieś pojedyncze i jakieś pakiety. Ceny od 2000-3000. [emoji33]

Do góry