reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

My to jedziemy na jednym wózku. Dz się niepokoje już... też dzisiaj zaczynam 6btuzzien też wizyta 18.02 więc chyba do tego czasu zwariuje...
Dziewczyny, ja już chyba się wykończę[emoji29]dziś wg apki zaczynam 6 tydzień, a objawów zero. Żadnej senności- wręcz odwrotnie, mam jakoś więcej siły na wszystko, brak nudności, piersi w normie. Zaczynam się niepokoić, wizyta dopiero 18.02

reklama
Dziewczyny martwię się poszlam wczoraj na tarczyce i 3.09...wiem że to za dużo. Czekać jt na ginekologa czy umawiać się od razu do endokrynologa? Zaczelam się mega martwić. Ma tutaj któraś z was problemy z tarczyca wyniki zawsze mialam tarczycy w porządku 😥
Idź od razu do endokrynologa. Ja wczoraj odebrałam swoje wyniki, gdzie TSH 4,1 I tego samego dnia bylam u endokrynologa,który włączył mi leki.

Ja się dowiadywałam o pranetalne to mam przyjść 30.03-3.04 koszt 250 zł prywatnie w Warszawie

Ja też używam preglife i wydaje się mi że fajnie pokazuje:-)
Pójdę na wizytę jednak 19.02 trochę szybciej.

Badania prenatalne podstawowe czyli usg i test z krwii to koszt ok.400zl ,dopiero jak tutaj coś byloby niepokojącego to wtedy robi się dodatkowe,już dużo droższe niestety:-/

reklama
Ej no kurde czytałam teraz gdzieś że cały pakiet 2000 zł [emoji2955][emoji57] I aż się przerazilam. Kuzynka męża teraz robiła i też płaciła 2400 zł Ale ona może że względu na wiek bo jest po 35 roku życia i z pierwszym dzieckiem jest w ciazy
Prenatalne 2000tys?????
Ja placilam 200zl plus 150zzl test pappa...chyba cos pomylilas :) albo piszesz o dodatkowych testach jakis..

Do góry