reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Noo i się położyłam i oczywiście zasnęłam 🤦🏻‍♀️ najgorzej, że leżałam 3h prawie na prawym boku i teraz mam tam wszystko obolałe aż ciężko się oddycha ☹️

Jak to nie stworzyli? :D
Szkoda[emoji57]
W 100 procentach bezalkoholowa tylko wodka nie smakuje [emoji23]
Image%20(5).jpeg

Ale naskrobalyscie ;) ja wlasnie polozylam małą, spokoj! Uf. Książka juz czeka :)
Co do jedzenia, ja odkąd rozszerzylam malej diete czyli od 6 mies (blw) to sama jem zdrowiej ;) bo wiadomo jej gotuje i przy okazji ja zjadam :) ale ogolnie jem na co mam ochote, tylko u mnie w domu slodyczy i coli ani sokow nie ma. Dziennie robie zdrowy koktajl a tak to woda, najmlodsza jeszcze soku w buzi nie miala.
Ogólnie to senna jestem, wichura dzis taka, ze nosa nie wystawilam...dramat z ta pogoda.

No ja bym wrocila i sie polozyla :D ale musze czekac na mloda bo ma zajecia. Mial maz odebrac ale niestety samochod mu sie zbuntowal i wszystko sie bez ostrzeżenia otwiera :D
Noo i się położyłam i oczywiście zasnęłam [emoji2358] najgorzej, że leżałam 3h prawie na prawym boku i teraz mam tam wszystko obolałe aż ciężko się oddycha [emoji3525]

Ah i wpadla dzis znajoma, ma termin na polowe czerwca, zaszla na tabletkach z czwartym dzieckiem :D smialysmy sie ze my rowno dzieci robimy ;) nasze starsze maja po 14 lat, mlodsze po 9 i teraz tez ten sam rok :D

reklama
Do góry